BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Da li je neko bio kod Melise sa col-a (iz banja luke je)
Negdje sam davno cuo info da je trans, pa reko da ne idem dzaba :)

Da li je neko bio kod Melise sa col-a (iz banja luke je)
Negdje sam davno cuo info da je trans, pa reko da ne idem dzaba :)
Jeste Trans bila je prije nekih 1,5 godinu u Tuzli i imala je oglas na City of Love pozvao sam je ,ali je sama od sebe rekla odma da znas da sam transex ,pa sam i odustao ali eto i za ostale da znaju na vrijeme ,mada vjerovatno uvijek kaze na vrijeme

Ahahahahahah e, bas iz ovog razloga ovaj forum nikada uspjeti nece
Znaci onda smo i mi prostitutke jer volimo seks jel? Ti si glup ko kurac decko
Imaju dame neke koje vole da se pojebu sa strane a udate su, u vezi, zarucene, same .. itd nebitno
Ali tvoj mozak to ne razumije
I bas zato sto ja napisem sve lijepo i fino nadje se debil kao ti da komentarise ovako, zato niko nema brojeve
Lo 😁
Ma kakav ti ovamo pitas za neke djevojke kad ti se neko javi i kaze o njima niti hvala niti odgovora ja neznam ko ti moze poslati broj jer ste vecina ovdje prevare trazite brojeve a ne dajete nista zauzvrat

Jeste Trans bila je prije nekih 1,5 godinu u Tuzli i imala je oglas na City of Love pozvao sam je ,ali je sama od sebe rekla odma da znas da sam transex ,pa sam i odustao ali eto i za ostale da znaju na vrijeme ,mada vjerovatno uvijek kaze na vrijeme
ugledah da spomenuste trans...sjetih se rie diamond..zna li neko sta je sanjom/njim haha..nema je vise u Sarajevu, a ni na oglasima

Bio prije 1h kod Jeni. Definitivno je malo bezveze sto ne zna beknuti engleski pa je komunikacija teza. Generalno prijatna i zgodna cura. Mene je recimo ispostovala i sa pozama i sa pusenjem. Mozda joj je danas bio dan. Koza glatka, uredna, picka vrela doslovno
Napisao sam da je top. A sve tbrdo zategnuto, misici. Korektno skroz sve max. Nema greske

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh