BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio prije 1h kod Jeni. Definitivno je malo bezveze sto ne zna beknuti engleski pa je komunikacija teza. Generalno prijatna i zgodna cura. Mene je recimo ispostovala i sa pozama i sa pusenjem. Mozda joj je danas bio dan. Koza glatka, uredna, picka vrela doslovno
Napisao sam da je top. A sve tbrdo zategnuto, misici. Korektno skroz sve max. Nema greske

pa govori ti slobodno, ali govore i ostali.. ja samo iznosim moje misljenje.. nemora bit da si ti bas toliki retard koliko ja mislim.. ako te tjesi..
[/QUOTE
Ti nemaš čime da mislis, a nemaš cime ni da jebes pa se natovaris s vremena na vrijeme kad te kriza spuca nekome da mu kažeš da je debili, retard itd. Bio prognoza je jako nepovoljna ovih dana pa te apsolutno razumijem.
Prošetaj malo do psihica da ti da neku terapiju, nije to sramota. Ispoljavas nervozu, frustraciju i agresiju, siguran sam da imaš neku šifru.Osim sto se baviš ovdje "retardima" pozabavi se malo sobom, ali u svakom smislu. Isprazni bar muda biće ti lakše. Taj način na koji se ti praznis je pogrešan. Doca ti treba.

Podjelicu moje iskustvo...
Idem cesto u Sarajevo i bio sam sa dosta djevojaka sa oglasa ili City...iskkreno ni jedna ne vrijedi trecinu tih para toliko su prevelike cijene da se isplati u BG otici...(Nisam sa crnkom bio odmah da se zna)
Hodajuci vidim salon za masazu,udjem moze masaza kaze moze 65 km sat vremena,djevojka kao misica je masira i uradi mi drkicu za 35 km baksisa,razmijenimo brojeve,izadjemo na pice i trci put smo spavali...sad kad god odem imam djevojku za sex ne kosta nista,i tako sam uspijeo kod tri zenske od mozda 8 pokusaja...moj savjet i prijedlog pokusaj te kod konobarica,sankerica,mserki mnogo jeftinije nego sto su ove nabile ne moguce cijene

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh