Glupson je to velikiMa kakav ti ovamo pitas za neke djevojke kad ti se neko javi i kaze o njima niti hvala niti odgovora ja neznam ko ti moze poslati broj jer ste vecina ovdje prevare trazite brojeve a ne dajete nista zauzvrat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupson je to velikiMa kakav ti ovamo pitas za neke djevojke kad ti se neko javi i kaze o njima niti hvala niti odgovora ja neznam ko ti moze poslati broj jer ste vecina ovdje prevare trazite brojeve a ne dajete nista zauzvrat
Koza im je hrapava imaju crvene oci zelene bojeJel iko od vas imao sex sa pravom transicom,kakvo je pusenje,kakva im je koža jel glatka,iskustva neka
I na moje opste zaprepastenje lebde u zrakuKoza im je hrapava imaju crvene oci zelene boje
Vazi hvala javim ti seMozes zovi na br, ne dolazim , Sarajevo samo..
Napisao sam da je top. A sve tbrdo zategnuto, misici. Korektno skroz sve max. Nema greskeBio prije 1h kod Jeni. Definitivno je malo bezveze sto ne zna beknuti engleski pa je komunikacija teza. Generalno prijatna i zgodna cura. Mene je recimo ispostovala i sa pozama i sa pusenjem. Mozda joj je danas bio dan. Koza glatka, uredna, picka vrela doslovno
pa govori ti slobodno, ali govore i ostali.. ja samo iznosim moje misljenje.. nemora bit da si ti bas toliki retard koliko ja mislim.. ako te tjesi..Jel znaš napisati nesto a da ne uvrijedis nikoga? Liječiš frustracije na forumu slobode govora. Zalosno
Daj druže broj od tih iz zenice gori..Druže može li broj ove iz Kaknja, ja sam u Zenici pa da malo promjenim ove lokalne
Druže Jel moze broj od tih iz zenice hitno je ..Druže može li broj ove iz Kaknja, ja sam u Zenici pa da malo promjenim ove lokalne
pa govori ti slobodno, ali govore i ostali.. ja samo iznosim moje misljenje.. nemora bit da si ti bas toliki retard koliko ja mislim.. ako te tjesi..
[/QUOTE
Ti nemaš čime da mislis, a nemaš cime ni da jebes pa se natovaris s vremena na vrijeme kad te kriza spuca nekome da mu kažeš da je debili, retard itd. Bio prognoza je jako nepovoljna ovih dana pa te apsolutno razumijem.
Prošetaj malo do psihica da ti da neku terapiju, nije to sramota. Ispoljavas nervozu, frustraciju i agresiju, siguran sam da imaš neku šifru.Osim sto se baviš ovdje "retardima" pozabavi se malo sobom, ali u svakom smislu. Isprazni bar muda biće ti lakše. Taj način na koji se ti praznis je pogrešan. Doca ti treba.
Koliko naplati?Bio prije 1h kod Jeni. Definitivno je malo bezveze sto ne zna beknuti engleski pa je komunikacija teza. Generalno prijatna i zgodna cura. Mene je recimo ispostovala i sa pozama i sa pusenjem. Mozda joj je danas bio dan. Koza glatka, uredna, picka vrela doslovno.
PozzPoz javi se u poruke. Imam nesto za tebe okolina prnjavora
Moze i meni brCura je okolina prnjavor,mozes li mi dati kontakt za ovu milf +40 sto imas ?
mislis x bonas...Edisa dostovic x bonasica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|