Mostarac_Infinity
Well-known member
Da, al i drma paprene cijeneBome mala vrh izgledaPogledajte prilog 5595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, al i drma paprene cijeneBome mala vrh izgledaPogledajte prilog 5595
Koliko paprene?Da, al i drma paprene cijene
Sad spominju 200 euraKoliko paprene?
Ovdje je papreno sve preko 100km.Pa naravno ako dobro izgleda da ce i da se za cijeni. Nego nije to toliki problem nego što se kara bez zaštite i oral je bez zaštite. To je mene odbilo. Izgled manje vise, na nekoj slici je ok na nekoj djeluje umorno i ofucano. Nisam je vidio uživo pa mi taj izgled preko slike ne znači mnogo. Kompletan dojam me odbio, od komunikacije sa njom do iskustava nekih ovdje koji su mi pisali da radi bez kondoma..Koliko paprene?
Brate prirodno je sto se bojis spolnih bolesti, al ako se toliko bojis i orala onda drkaj to ti je naj sigurnijeOvdje je papreno sve preko 100km.Pa naravno ako dobro izgleda da ce i da se za cijeni. Nego nije to toliki problem nego što se kara bez zaštite i oral je bez zaštite. To je mene odbilo. Izgled manje vise, na nekoj slici je ok na nekoj djeluje umorno i ofucano. Nisam je vidio uživo pa mi taj izgled preko slike ne znači mnogo. Kompletan dojam me odbio, od komunikacije sa njom do iskustava nekih ovdje koji su mi pisali da radi bez kondoma..
Pa sa kurvama mogu da se sexam i bez orala, a može i da mi drka. Ti ako se ne bojiš onda nisi normalan.Brate prirodno je sto se bojis spolnih bolesti, al ako se toliko bojis i orala onda drkaj to ti je naj sigurnije
Mozes zovi na br, ne dolazim , Sarajevo samo..Dolazis li kiseljak,nemamo whatsapp, mozemo li kako drugacije stupiti u kontakt hvala
Kada će ta trojka jebemu mišaMozes zovi na br, ne dolazim , Sarajevo samo..
Bojim al ne opsesivno ko tiPa sa kurvama mogu da se sexam i bez orala, a može i da mi drka. Ti ako se ne bojiš onda nisi normalan.
A ti si neki neuropsihijatar pa si procijenio stepen mog straha? Samo jos da mi kažeš da je iracionalni.Bojim al ne opsesivno ko ti
Pa koristi kondom i rjesenoA ti si neki neuropsihijatar pa si procijenio stepen mog straha? Samo jos da mi kažeš da je iracionalni.
Ja sam samo oprezan, a da sam opsjednut strahovima sigurno ovdje ne bih ni bio, logično.
Pa naravno da koristim. Upravo o tome i pišem zašto me Ilma odbila. Poslije kukate kako imate bakterije, gljivice koje mogu ozbiljno da vam naruše organizam i cjelokupno zdravlje, ali masi raje ovdje nije problem, jer su neobrazovani i ne informisani.Pa koristi kondom i rjeseno
Ilma te odbila jer koristis kondom?Pa naravno da koristim. Upravo o tome i pišem zašto me Ilma odbila. Poslije kukate kako imate bakterije, gljivice koje mogu ozbiljno da vam naruše organizam i cjelokupno zdravlje, ali masi raje ovdje nije problem, jer su neobrazovani i ne informisani.
U prevodu, zašto sam odustao od Ilme.Ilma te odbila jer koristis kondom?
Ima li netko kontakt od ove ilme?Bome mala vrh izgledaPogledajte prilog 5595
Vala bas, sta fali ovim iz oglasnikaA ta jebacica sto se ne oglasava nije kurva a ove jesu e jesi jebac neki
Nema ovdje jebaca puno, uglavnom ogovaraju, blate, vrijedjajuGlume nesto jebaci neki idi jebi vani ili ove sto za pola sata traze 200eura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|