ako se ne javis 3 dana bar znamo sta te je snaslo.. ostavi kakvu oporuku jbgaGovedo jedno u roditelje se ne dira, svako vecer sam u teretani u tržnom na rondou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se ne javis 3 dana bar znamo sta te je snaslo.. ostavi kakvu oporuku jbgaGovedo jedno u roditelje se ne dira, svako vecer sam u teretani u tržnom na rondou
Biće osmrtnica, aj sad otiđi u teretanu, aj izađi iz kućeako se ne javis 3 dana bar znamo sta te je snaslo.. ostavi kakvu oporuku jbga
Ma ne lozim bgmSamo loži, Crnka bog i batina ovog foruma.
Bice jedan dan sl. Sedmice sok se dogovorim pa cu objaviti dan ranije. Za sad samo ja i nemojte pisati za trojku poruke da mi bezveze zatrpavate inbox. Objavicu kad ce biti..Ma ne lozim bgm
Ja dolazim prviBice jedan dan sl. Sedmice sok se dogovorim pa cu objaviti dan ranije. Za sad samo ja i nemojte pisati za trojku poruke da mi bezveze zatrpavate inbox. Objavicu kad ce biti..
Ee šipak družeJa dolazim prvi
E vidjecemoEe šipak druže
Ja sam prvi, ja sam pokrenuo ovu temu i ja sam prvi na spisku za trojku.. jel tako Ana
Nisam ni sumnjao. Crnka je od rijeci. Samo ti organizuj, o detaljima cemo na licu mjesta.Bice jedan dan sl. Sedmice sok se dogovorim pa cu objaviti dan ranije. Za sad samo ja i nemojte pisati za trojku poruke da mi bezveze zatrpavate inbox. Objavicu kad ce biti..
Kakva je prijateljica ?SARAJEVO (12.05. od 16:30 do 21:30 )
Viber ne radi, pisite na whatsapp.
#crnka
Može li brojBio kod cecilia Sarajevo.
Vrh picka.
Lijepa slatka jebozovna ljubazna.
Imas na ege buraz.Može li broj
Pusti mi poruku samo podešeno ti da ne mogu pisati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|