Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XbonE Jel Goca sa COLa bonašica ili šta? Ne sjećam se da se pisalo o njoj a nisam ništa našao na temi
Koliko naplaćuje Jeni?Ova Jeni nista ne odg. Ili je u putu ili je jebu konstantno![]()
posalji broj pa da odem probati pa ti javimPoz,zanima me kakva je milf Slavica iz prnjavora? Ima li ko kakvih inforacija ?
Moze broj njen?Poz,zanima me kakva je milf Slavica iz prnjavora? Ima li ko kakvih inforacija ?
Gdje se oglasava ovaJe li bio ko kod Maje u B. Luci, oglasava se pod seksicrnka 98?
Otisla je ona ima neka brazilka sisata sad iste cijene cekam da neko potvrdi da je dobra ja sam je za veceras rezervisoKoliko naplaćuje Jeni?
Imas kontakt njen?Je li bio ko kod Maje u B. Luci, oglasava se pod seksicrnka 98?
plava mrsava, bezveze, pozuruje, narkomanka...kod crnke sa ilidze bio jednom dogovorio, i kad smo se trebali vidjeti nedostupna na telefon..Jel ko bio 23god plava visoka švrakino i ilidza crna pozamašnih oblina sa oglasa obadvije
Koliko košta?Otisla je ona ima neka brazilka sisata sad iste cijene cekam da neko potvrdi da je dobra ja sam je za veceras rezerviso
PlačiE slabe ponude majku mu jbm
Nikad ovako nije bilo
Plačem ja
Pogledaj poruke brateKoliko košta?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |