Daj druže broj od neke iz Tuzle može i milfara samo nek valjaRaja ima li sta u tuzli sem ovi brazilki muka od ovog vise.. Ima li neka nasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj druže broj od neke iz Tuzle može i milfara samo nek valjaRaja ima li sta u tuzli sem ovi brazilki muka od ovog vise.. Ima li neka nasa?
Ma ne biram ja buraz samo nek nije grob hahah ..Jel to možda ona sto radi u marketu?Nez druze da li si izbora ili jebac, ali za jebati je dobra. Dostupna je i preko dana samo je teška za dogovor. Broj imam na super oglasima po regiom Doboj pa potrazi sam. Samo moraš poslati SMS da bi dobio broj
Šteta, volim starije gospođe.Ne oglašava se nigdje i ne želi da joj se broj objavljuje. Sama pregleda forum ali nema profil kao neke djevojke. Jednostavno se poslije "korone" povukla, i radi samo sa stalnom ekipom.
Onda imaš onu iz Menadžer oglasa...Šteta, volim starije gospođe.
Moze brojPozdrav ova nije debela taman je ima naglasak srbijanski skroz dobra guza pusi kako se dogovorite oral 10 ka pola sata 70 eura
Tako kažu da radi u marketu, ja je nisam pitao. Bio 2 puta odradio posao i kuća. Nisam se zadržavao ni ispitivao. Ali mi se svidjeli kako pušiMa ne biram ja buraz samo nek nije grob hahah ..Jel to možda ona sto radi u marketu?
Trenutno u Tuzli imaju Brazilke ,kao i ona doticna Nina,Selma koja se oglasava na stranici SuperOglasi ,kao i sacekulja na skretanju za carinski terminal na sickoj petljiRaja ima li sta u tuzli sem ovi brazilki muka od ovog vise.. Ima li neka nasa?
Samo jedna brazilka ima Zara ja mislim na egeTrenutno u Tuzli imaju Brazilke ,kao i ona doticna Nina,Selma koja se oglasava na stranici SuperOglasi ,kao i sacekulja na skretanju za carinski terminal na sickoj petlji
I mene zanima ako neko ima, ili broj one iz rajlovca sto sama na pocetku sjediPozdrav, sutra sam u Sarajevu, ako može info neke maserke sa fetišima da nije Marina ili ona mršava sto se oglašavala na piku…
Druze imas li sta okolina PrijedoraProvjeren kontakt za provjeren BL.i okolina
Jarane imas li sta okolina prijedoraPozdrav. Ima li neko kontakt za Banja Luku, a da nisu Snjeza,Lana,Dora, ove 2 starke. Ja nemam nista osim ovih, pa ako neko zeli poslati kontakt bez razmjene bio bih zahvalan
Druze je su Ove tri iz prijedoraPozz narode ako imate sta za Bl,pd...Konkretno bez nekih cimanja,mogu i starji dame...Banja luka,Prijedor...Sem Snjeza,Bilja,Goga...Ove sto se oglasavaju...Upoznao sam ih sve ...Hvala ..
Zeljka Novi grad,Suza i Vinka PrijedorDruze je su Ove tri iz prijedora
Jel moze kontakt koliko su stareZeljka Novi grad,Suza i Vinka Prijedor
Sve sam napisao.Sve su starije preko 55god.Nemam brojeve.Samo znam gdje stoje...Jel moze kontakt koliko su stare
Gdje stoje i kadaSve sam napisao.Sve su starije preko 55god.Nemam brojeve.Samo znam gdje stoje...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|