Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uplasio se mojih bisexualnih fantazijaVentura di si nestao? Ti si barem iskren
Mozda je kod Doris? kad se vratiUplasio se mojih bisexualnih fantazija
A neee... Ja bi ipak pravog frajera ne transicaMozda je kod Doris? kad se vrati
eto 2 za trojac tu odmah![]()
Mislim da ti Baks fali za trojkuA neee... Ja bi ipak pravog frajera ne transica
frajera ovdje imasA neee... Ja bi ipak pravog frajera ne transica
Bico jesi skupio soma eura ili i dalje brijes na prijatelj
Nemoj provocirati. Budi kolegijalan i pomogni čovjeku.Bico jesi skupio soma eura ili i dalje brijes na prijateljstvo?
Samo pitam..kako da mu pomognem?Nemoj provocirati. Budi kolegijalan i pomogni čovjeku.![]()
Uplatimo mu svi razliku koja fali. xDSamo pitam..kako da mu pomognem?
Uplacujemo samo za Petrinju...a ne da bici nalazimo prijateljice...Uplatimo mu svi razliku koja fali. xD
Ne mogu ici nazalost ali obavila sam svoju gradansku i moralnu duznost i donirala, radim to cesto jer se kasnije dobro osjecam cak i ako se koji put prevarim u ljudimaSIG, hajde u Petrinju! xD
Kaj ce mi partnerica, trebam partneraBico ima neku zgodnu partnericu koju nudi za gledanje..Bico, moze partnerica za Sig?![]()
Nemojte se zajebavati, mogao bi ponovo neki od volontera pasti s krovaSIG, hajde u Petrinju! xD
Ma ja to pokusavam neku trampu napravit...tebi Bico za partnera, meni partnerica..ali Bico nema gledanja i pizdarijaKaj ce mi partnerica, trebam partnera![]()
Znam, čitao sam kada si pisala da pomažeš općenito. Bravo!Ne mogu ici nazalost ali obavila sam svoju gradansku i moralnu duznost i donirala, radim to cesto jer se kasnije dobro osjecam cak i ako se koji put prevarim u ljudima
Dumovcu ne, sve stvari koje su izasle u novinama o njima su tocne i znam iz prve ruke. Ali pomognem pravoj sapi, Noinoj Arki, Mjauku u nevolji,.. Sama takodjer skupljam ulicare kastriram, lijecim i udomljavam.. Cijelodnevni posao, upravo su jeliZnam, čitao sam kada si pisala da pomažeš općenito. Bravo!
Jeli Dumovcu pomogneš?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|