Sisata i guzata
Well-known member
Jbt opasno nesto, koja tisina odjednom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekamo da Ventura odgovori...ako je i u seksu ovako aktivan, malo mi te žaoJbt opasno nesto, koja tisina odjednom...
Upravo sam popila tursku kavu nije problem, cekat cemo do jutra...Cekamo da Ventura odgovori...ako je i u seksu ovako aktivan, malo mi te zao
A o cemu ste razgovarali da mi ostali ne smijemo znati?
Ajooj, pusti nas jos malo...Zamolio sam Moderatora da zatvori temu, a on mi ne odgovara.
Zasto crni Ventura?Zamolio sam Moderatora da zatvori temu, a on mi ne odgovara.
Ja sam obecala moderatoru da nitko ovdje nece pisati recenzije o meni ni ja o nekome...Moderator ti ne odgovara pa mu zato zahvaljujes??? Sav si naopacke...
Ja ionako ne radim i ne dogovaram se preko foruma.Ja sam obecala moderatoru da nitko ovdje nece pisati recenzije o meni ni ja o nekome...
Cekaj malo...jel to njega jebe sto pisu eecenzije o tebi ovdje?Ja sam obecala moderatoru da nitko ovdje nece pisati recenzije o meni ni ja o nekome...
Da a nema ni tko pisati recenzije ventura, ne uzimaj nam to jedino zadovoljstvo i zanimaciju....Cekaj malo...jel to njega jebe sto pisu eecenzije o tebi ovdje?
Zbog ovakvih smrtnika i hoce zatvorit temu...boji se da mu ne preotmete curuE ventura da samo znas sta bi mi obicni smrtnici dali za ovu gospodicnu...
Ma necu ja nikad prevariti Venturu, pored njega mi ne treba drugi...Ventura ako se ne zatvori ova tema...lose ti se pise ;(
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|