Ma ja to pokusavam neku trampu napravit...tebi Bico za partnera, meni partnerica..ali Bico nema gledanja i pizdarijaKaj ce mi partnerica, trebam partnera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja to pokusavam neku trampu napravit...tebi Bico za partnera, meni partnerica..ali Bico nema gledanja i pizdarijaKaj ce mi partnerica, trebam partnera
Znam, čitao sam kada si pisala da pomažeš općenito. Bravo!Ne mogu ici nazalost ali obavila sam svoju gradansku i moralnu duznost i donirala, radim to cesto jer se kasnije dobro osjecam cak i ako se koji put prevarim u ljudima
Dumovcu ne, sve stvari koje su izasle u novinama o njima su tocne i znam iz prve ruke. Ali pomognem pravoj sapi, Noinoj Arki, Mjauku u nevolji,.. Sama takodjer skupljam ulicare kastriram, lijecim i udomljavam.. Cijelodnevni posao, upravo su jeliZnam, čitao sam kada si pisala da pomažeš općenito. Bravo!
Jeli Dumovcu pomogneš?
Ma ne. Marijole je napisao samo da za Petrinju uplaćujemo samo. Pa rekoh Sig, odi u Petrinju kada sve tamo uplaćujemo. Opis plaćanja za Petrinju, prima Sig. xDNemojte se zajebavati, mogao bi ponovo neki od volontera pasti s krova
A ne prek mene, direktnoMa ne. Marijole je napisao samo da za Petrinju uplaćujemo samo. Pa rekoh Sig, odi u Petrinju kada sve tamo uplaćujemo. Opis plaćanja za Petrinju, prima Sig. xD
Toga sam se bojao. Šteta što je tako. Još je žalosno što za to nitko ne odgovara.Dumovcu ne, sve stvari koje su izasle u novinama o njima su tocne i znam iz prve ruke. Ali pomognem pravoj sapi, Noinoj Arki, Mjauku u nevolji,.. Sama takodjer skupljam ulicare kastriram, lijecim i udomljavam.. Cijelodnevni posao, upravo su jeli
Sad da pocnem pisat zasto je to tako i koji i ciji ljudi tamo upravljaju opet bi usla u bespotrebnu raspravu, bolje necuToga sam se bojao. Šteta što je tako. Još je žalosno što za to nitko ne odgovara.
Ja pomognem Faunu u KT, oni onda pomognu sa tim ostalim udrugama, dobro surađuju svi između sebe.
Kako ja tebe obozavam!Mister M. i a. Hvala vam na odgovoru.
???Mister M. i a. Hvala vam na odgovoru.
Bas, ne znamo o cemu se radi
Mister M. i a. Hvala vam na odgovoru.
Sta je pjesnik htio reci?
To bi bila luda trojka...Na kraju ce ti i Baks i Sombrero zavrsit u trojci sa Sig a ti spavaj i suti
Oko 180,normalne tezine, crna kosa, jestPrejak je lik jednostavno. SiG kakav je ventura uzivo? Visina tezina, jel macan?
Da nije ne bi bila tu...Oko 180,normalne tezine, crna kosa, jest
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|