AntonioZG1992
Active member
Šta ima veze bitno je da se piše hahahahzamisli izaberu te kao treceg i onda ventura napise recenziju za tebe, a za sig ne
Makar mene nebi mogli dobiti ni da žele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ima veze bitno je da se piše hahahahzamisli izaberu te kao treceg i onda ventura napise recenziju za tebe, a za sig ne
ako mu ne smeta dijelitiVentura sta kazes da probamo u troje
Uf uf... To me pali...ako mu ne smeta dijeliti
i da se potencijalno jaja diraju
treba biti dovoljno kinky za to
zato nadji nekog kinky ili uhodanogUf uf... To me pali...
Ne vidim sto je loše u tome da se diraju kita u kitu, ili još bolje fucklicking onaj ko misli da je to pederski nezna sto je dobar trojacUf uf... To me pali...
Da sam ja na frajeru a drugi jebe u guzu, vrh...zato nadji nekog kinky ili uhodanog
ili dvoje takvih
jer DP je nesto fenomenalno
osjecaj za sve tri osobe je nesto out of this worldDa sam ja na frajeru a drugi jebe u guzu, vrh...
Nije svaki muskarac prikladan za ispunjavanje svih zeljaVentura se uplasio ovog razgovora...
daj božeJel neko sa foruma, sombrero?
uh onda nisam jaZnamo se dugi niz godina...
Ako je istina čestitam. Ali ne broji se koliko si ga puta stavio i izvadio tu večer...Dobro je , dobro, nije lose...
Maraton s ovom je bio malo preko 10 sati, uz krace pauze izmedju (tus, ice, pice)..
Ja 16 puta, ona i vise, nakraju je presusila jadna
Kolegica od zadnje koju sam ti preporucio...Ajde baci mi neku preporuku, tvom ukusu vjerujem
Ja jos nisam dozivjela da netko svrsi toliko putaAko je istina čestitam. Ali ne broji se koliko si ga puta stavio i izvadio tu večer...
zato sto nakon nekog vremena pocne boliti ako ne uzmes dobre u duze pauze XDJa jos nisam dozivjela da netko svrsi toliko puta
Sam vi zajebavajte, ja sam reko ak lazem nek mi odmah otpadne.Ako je istina čestitam. Ali ne broji se koliko si ga puta stavio i izvadio tu večer...
I rekao sam da su izmedju bile pauze krace, cca po 10, 15, 20 min. Sve ovisi.. Moras se istusirat i pojest nekaj i popit pa umro bi inace... Ja sam reko nakon 10 puta je tolko naotecen i tvrd i skoro pa boli... a kasnije ti treebbaaa duugoooo da padne a imas taj neugodan osjecaj, kao da si 5 viagri uzeo, a nemres nista...zato sto nakon nekog vremena pocne boliti ako ne uzmes dobre u duze pauze XD
non-stop je grozno
jednom je cura isla viditi koliko mogu i nakon vec 4 svrsavanja je 5 bio jebeno bolan
trenje je u pitanju, zile napetije, krv se ne krece tako lako vise
Ne zajebavamo mi nego ti nas zajebavas...Sam vi zajebavajte, ja sam reko ak lazem nek mi odmah otpadne.
A kad imas 22, lud i mlad, i imas stariju od sebe i zeljan si svega onda udaras i ne pitas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|