Juciepenn
Well-known member
Mah, jedina koja je prava bila u krevetu mi je bivsa. Moja neprezaljena xDNikada
Kad se samo sjetim maratona...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mah, jedina koja je prava bila u krevetu mi je bivsa. Moja neprezaljena xDNikada
Ja bih najvjerojatnije i nju zajebala...Mah, jedina koja je prava bila u krevetu mi je bivsa. Moja neprezaljena xD
Daj nam broj da se i mi igramoMah, jedina koja je prava bila u krevetu mi je bivsa. Moja neprezaljena xD
Ha neznam, sve je moguceJa bih najvjerojatnije i nju zajebala...
Ma udana je, ima klinca, ceka drugo...Daj nam broj da se i mi igramo
Ventura jesi sastavio tu recenziju vise....
Pet sati....Ha neznam, sve je moguce
Koliko si najdulje izdrzala?
Na kurcu.Pet sati....
Samo polako...sta te muci?Frende teško mi je.
Pet sati čega? Hahahah pa nakon dva sata i 3 runde ako je bilo kako spada nema šanse da može neka dalje u komaduPet sati....
Ocito nikad nisi bio samnomPet sati čega? Hahahah pa nakon dva sata i 3 runde ako je bilo kako spada nema šanse da može neka dalje u komadu
Dobro je , dobro, nije lose...Pet sati....
Ocito da nisam,ali očito ni ti nisi imala tolko dobar sex nakon kojeg nemozes vise hodat a ne bit na kurcu još 4 sataOcito nikad nisi bio samnom
A jbg da zivim s nekim vjerojatno bi bilo duze...Dobro je , dobro, nije lose...
Maraton s ovom je bio malo preko 10 sati, uz krace pauze izmedju (tus, ice, pice)..
Ja 16 puta, ona i vise, nakraju je presusila jadna
Ma ne vjerujem, nikako. Ozbiljno?Na kurcu.
Jesam, pitaj moderatora...Ocito da nisam,ali očito ni ti nisi imala tolko dobar sex nakon kojeg nemozes vise hodat a ne bit na kurcu još 4 sata
Seks, pusenje seks, pusenje i tak...Ma ne vjerujem, nikako. Ozbiljno?
5 sati u komadu?
16 puta u jednoj noci? Sta si ti zec? Koga jebes s tim pricama?Dobro je , dobro, nije lose...
Maraton s ovom je bio malo preko 10 sati, uz krace pauze izmedju (tus, ice, pice)..
Ja 16 puta, ona i vise, nakraju je presusila jadna
Ako je tako, onda svaka čast.Seks, pusenje seks, pusenje i tak...
Samo polako...sta te muci?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|