Sisata i guzata
Well-known member
Al ne smijes odmah dozvoliti da svrsis, spusti se ali ga zena digneAko je tako, onda svaka čast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ne smijes odmah dozvoliti da svrsis, spusti se ali ga zena digneAko je tako, onda svaka čast.
Jesam, pitaj moder
Ništa ja to ne vjerujem dok ne doživimJesam, pitaj moderatora...
Ma ja to sad ne bi mogao ponovit nema sanse.. Tad sam bio mlad i lud..A jbg da zivim s nekim vjerojatno bi bilo duze...
sta bi ventura?Ma ništa. Napravio sam glupost.
Nakon 10. Puta vjerojatno umjesto sperme svirsis dve kapljice hahaMa ja to sad ne bi mogao ponovit nema sanse.. Tad sam bio mlad i lud..
Morao bih se dobro potrudit da se vratim u formu.
Al i ona je bila carobna, svaki put kad svrsis, i mislis si gotovo je nakon par min mazenja ili samo promatranja nje dobijes zelju za jos jos jos...
Ak lazem nek mi odmah otpadne16 puta u jednoj noci? Sta si ti zec? Koga jebes s tim pricama?
U tih 5 sati kolko si puta svršila?Moderator ocito tuca... Nema ga da podrzi moju teoriju..
Nakon 10 puta ti je toliko tvrd i naotecen da skoro pa boli.. i treba ti dugoo dugooo poslije da padne.... a ovo je istina skoro nista nemas za izbacit...Nakon 10. Puta vjerojatno umjesto sperme svirsis dve kapljice haha
Tu tehniku sam probao, ali 3 sata je vrh.Al ne smijes odmah dozvoliti da svrsis, spusti se ali ga zena digne
Ajde, ajde, bio si.pijan pa si se preracunao..dogodi se.Ak lazem nek mi odmah otpadne
Da mogu sad bi ovu ubacio u razgovor
Meni ne treba puno, mogu tri cetiri puta ako mi je danU tih 5 sati kolko si puta svršila?
Ahaa ti si jedna od onih koje kada puse kurac već im curi niz picu kolko se napale,niceMeni ne treba puno, mogu tri cetiri puta ako mi je dan
Racunajuci koliko muskaraca je navalilo na SiG za spekulativnu sansu da joj se svidi ovo je skoro pa virtualni gangbangSIG da je tolko samouvjerena da može, organizirala bi gangbang s nas 5-6 pa da vidimo jel tolko može bit na kurcu/kurcevima
Ja nikad nisam bila ni s dvojicom... Nije bilo prilikeRacunajuci koliko muskaraca je navalilo na SiG za spekulativnu sansu da joj se svidi ovo je skoro pa virtualni gangbang
ali samo mi drkamo okolo dok ona ne jebe zivu silu
A zamisli na forumu sto fraera i par cura, di neće navalit ko vukovi svi hahahahRacunajuci koliko muskaraca je navalilo na SiG za spekulativnu sansu da joj se svidi ovo je skoro pa virtualni gangbang
ali samo mi drkamo okolo dok ona ne jebe zivu silu
Ventura legenda neće navaliti. Ljudina je zaista.A zamisli na forumu sto fraera i par cura, di neće navalit ko vukovi svi hahahah
Al ja se zajebavam samo ubijam dosadu od kada radim od kuće, jebe se uživo ne virtualno a pogotovo ne cure sa foruma
Za trećeg napravite audiciju, mislim da će se javiti cijeli forumVentura sta kazes da probamo u troje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|