Ventura ako se ne zatvori ova tema...lose ti se pise ;(
Otvorite novu temu, kao da je problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ventura ako se ne zatvori ova tema...lose ti se pise ;(
E tu cemo bit a ti ces gledat kako ti bico i sombrero bare SigOtvorite novu temu, kao da je problem.
A i Baks ce se vratiti samo da ga prođe malo...E tu cemo bit a ti ces gledat kako ti bico i sombrero bare Sig
Priznaj da ni Ventura prije mjesec dana nije imao nikakve sanse...Nemaju oni sanse pored Venture.
Sta si mu objasnjavao majke tiI Moderator me razočarao. Sve mu objasnim a on ništa.
Da imam previse udvaraca...Sta si mu objasnjavao majke ti
Hehehe..ostao je isti do krajaDa imam previse udvaraca...
Nema veze..to je dobro za njegov ego...Da imam previse udvaraca...
Ali on ipak sumnja u moju lojalnost..Nema veze..to je dobro za njegov ego...
Lijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam MarijoleSta si mu objasnjavao majke ti
Kaj, kajLijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam Marijole
Jbg, mladi su to momci..vidis onog 16 puta kaze. Dolazi nova generacija jebaca. Na baterijeLijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam Marijole
Lijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam Marijole
Ova tema te dovela do Sig i ti bi ju gasio?A ne stvarno, daj zatvori temu, onda mogu na miru otići sa foruma kad želim.
Zašto Ventura , pa ti si kralj foruma , nema smisla . Najbolji si, postaješ legenda, ljudi pričaju o tebiA ne stvarno, daj zatvori temu, onda mogu na miru otići sa foruma kad želim.
I zene se raspituju za njega....Zašto Ventura , pa ti si kralj foruma , nema smisla . Najbolji si, postaješ legenda, ljudi pričaju o tebi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|