Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oskudnog oglasa ne znam što ovdje uopće upisati u tražilicusorry ako je ovo već bilo, čini mi se zanimljivo iz kratkog telefonskog razgovora, rado bih neko iskustvo pročitao, a iz tako osk
Zgodna plavusa 30Ima li neko preporuku za btb masazu?
Čista katastrofa. Izbjegavaj.Opuštajuće masaže-simpatična maserka - Centar
Opustite se uz Senzualnu Relax masažu. Cijelog Vašeg tijela. Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
Bio neko kod nje?
I prije nije bilo nešto. Kaj sada još gore.Čista katastrofa. Izbjegavaj.
Još jednom - i z b j e g a v a t i.
Nikako to ne bi mogla biti ona sa slike jer je slika iz američke prerije. Kad već skidaju slike s neta, da se bar potrude skinuti slike s naših prostora.Izgled 6/10 - Mogla bi to ona biti sa slike, ali sad ima sigurno 15 kila vise
Daje stopala?Sve u svemu okej za probat, ali preskupo. Da je pravi BTB, onda bi bilo okej.
E nisam pitao, a i ne znam dal misliš na footjob ili foot fetish?Nikako to ne bi mogla biti ona sa slike jer je slika iz američke prerije. Kad već skidaju slike s neta, da se bar potrude skinuti slike s naših prostora.
Pogledajte prilog 7964
Daje stopala?
ObojeE nisam pitao, a i ne znam dal misliš na footjob ili foot fetish?
Koja bi to bila?Zgodna plavusa 30
Koja je cijena samo za masazu?Apsolutno preporučam.Slatka Mimi, 26 god.
Slatka Mimi nudi vam opuštajuću masažicu cijeloga tijela. Samo za pristojnu i kulturnu gospodu, u ugodnom i čistom…www.oglasnik.hr
Brz dogovor preko telefona te nalazak isti dan.
Dogovor je bio za masažu, masažu prostate i strap. €100 sve skupa.
Jako slatka i simpa djevojka.
Prvo kreće "masaža", odnosno senzualno diranje nogu i guze.
Prelazi na prstenjačenje.
Vidi se da jako uživa u svemu, ne žuri i stalno provjerava da li mi sve odgovara i paše.
Prelazimo na strap ali me bolio pa smo stali nakon minute.
Bez ikakve ljutnje se vratila na prstenjačenje, izmasirala prostatu i izdrkala.
Tuširao se odmah kod nje.
Naplatila mi samo cifru za masažu i prstenjačenje.
10/10 usluga.
Pa, koliko je toples, a koliko BTB?Recenzija:
Nova djevojka! 💥💖
Nova djevojka sa slika pruža opustajuće masaže u urednom i diskretnom prostoru. Slike 100% moje , nema neugodnih…www.oglasnik.hr
Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.
Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10
Osobnost 11/10 - ko da sam došao frendici na drkicu
Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.
Obicna masaza s rucnim u toplesu je 60, btb je rekla 100, ali to mi je malo suludo zvucalo.Pa, koliko je toples, a koliko BTB?
Bit će da je 70 i 80?
100 eura BTB??? Pa ona se zajebava.Obicna masaza s rucnim u toplesu je 60, btb je rekla 100, ali to mi je malo suludo zvucalo.
Po lokaciji, a i prostor mi je 90% taj koji mislim da je...bio sam kod maserke prije cca 2 mjeseca, ima tu rezenzija, za 60 eura dosta dobar body. Ovo je pretjerano100 eura BTB??? Pa ona se zajebava.
Ajd 60 eura za toples, ako je tako dobra kako kažeš, još i može proći.
Al 100 eura je baš suludo.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|