ZAGREB - Recenzije masaža

Apsolutno preporučam.
Brz dogovor preko telefona te nalazak isti dan.
Dogovor je bio za masažu, masažu prostate i strap. €100 sve skupa.
Jako slatka i simpa djevojka.
Prvo kreće "masaža", odnosno senzualno diranje nogu i guze.
Prelazi na prstenjačenje.
Vidi se da jako uživa u svemu, ne žuri i stalno provjerava da li mi sve odgovara i paše.
Prelazimo na strap ali me bolio pa smo stali nakon minute.
Bez ikakve ljutnje se vratila na prstenjačenje, izmasirala prostatu i izdrkala.
Tuširao se odmah kod nje.
Naplatila mi samo cifru za masažu i prstenjačenje.
10/10 usluga.

Apsolutno preporučam.
Brz dogovor preko telefona te nalazak isti dan.
Dogovor je bio za masažu, masažu prostate i strap. €100 sve skupa.
Jako slatka i simpa djevojka.
Prvo kreće "masaža", odnosno senzualno diranje nogu i guze.
Prelazi na prstenjačenje.
Vidi se da jako uživa u svemu, ne žuri i stalno provjerava da li mi sve odgovara i paše.
Prelazimo na strap ali me bolio pa smo stali nakon minute.
Bez ikakve ljutnje se vratila na prstenjačenje, izmasirala prostatu i izdrkala.
Tuširao se odmah kod nje.
Naplatila mi samo cifru za masažu i prstenjačenje.
10/10 usluga.
Koja je cijena samo za masazu?

Recenzija:

Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.

Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10 :)
Osobnost 11/10 - ko da sam došao frendici na drkicu

Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.

Recenzija:

Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.

Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10 :)

Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.
Pa, koliko je toples, a koliko BTB?
Bit će da je 70 i 80?

Recenzija:

Stan 9/10

Koliko je visoka?

Pozdrav,
Moze li me netko uputiti. Htio bih naci u zg masazu sa happy end naravno ali da je u salonu. Kako dolazim iduci tjedan i nemam puno vremena za traziti pa bi molio pomoc. Rade bi salon da ne gubim vrijeme na stanove i na to da li je prava cura ili ne. Cijena nije bitna bitno mi je da je salon i siguran dogovor.
Hvala na pomoci

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh