Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oskudnog oglasa ne znam što ovdje uopće upisati u tražilicusorry ako je ovo već bilo, čini mi se zanimljivo iz kratkog telefonskog razgovora, rado bih neko iskustvo pročitao, a iz tako osk
Zgodna plavusa 30Ima li neko preporuku za btb masazu?
Čista katastrofa. Izbjegavaj.![]()
Opuštajuće druženje-simpatična maserka - Centar
Opuštajuće druženje sa simpatičnom plavušom.Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
Bio neko kod nje?
I prije nije bilo nešto. Kaj sada još gore.Čista katastrofa. Izbjegavaj.
Još jednom - i z b j e g a v a t i.
Nikako to ne bi mogla biti ona sa slike jer je slika iz američke prerije. Kad već skidaju slike s neta, da se bar potrude skinuti slike s naših prostora.Izgled 6/10 - Mogla bi to ona biti sa slike, ali sad ima sigurno 15 kila vise
Daje stopala?Sve u svemu okej za probat, ali preskupo. Da je pravi BTB, onda bi bilo okej.
E nisam pitao, a i ne znam dal misliš na footjob ili foot fetish?Nikako to ne bi mogla biti ona sa slike jer je slika iz američke prerije. Kad već skidaju slike s neta, da se bar potrude skinuti slike s naših prostora.
Pogledajte prilog 7964
Daje stopala?
ObojeE nisam pitao, a i ne znam dal misliš na footjob ili foot fetish?
Koja bi to bila?Zgodna plavusa 30
Koja je cijena samo za masazu?Apsolutno preporučam.![]()
Slatka Mimi, 26 god.
Slatka Mimi nudi vam opuštajuću masažicu cijeloga tijela. Samo za pristojnu i kulturnu gospodu, u ugodnom i čistom…www.oglasnik.hr
Brz dogovor preko telefona te nalazak isti dan.
Dogovor je bio za masažu, masažu prostate i strap. €100 sve skupa.
Jako slatka i simpa djevojka.
Prvo kreće "masaža", odnosno senzualno diranje nogu i guze.
Prelazi na prstenjačenje.
Vidi se da jako uživa u svemu, ne žuri i stalno provjerava da li mi sve odgovara i paše.
Prelazimo na strap ali me bolio pa smo stali nakon minute.
Bez ikakve ljutnje se vratila na prstenjačenje, izmasirala prostatu i izdrkala.
Tuširao se odmah kod nje.
Naplatila mi samo cifru za masažu i prstenjačenje.
10/10 usluga.
Pa, koliko je toples, a koliko BTB?Recenzija:
![]()
Nova djevojka! 💥💖
Nova djevojka sa slika pruža opustajuće masaže u urednom i diskretnom prostoru. Slike 100% moje , nema neugodnih…www.oglasnik.hr
Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.
Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10
Osobnost 11/10 - ko da sam došao frendici na drkicu
Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.
Obicna masaza s rucnim u toplesu je 60, btb je rekla 100, ali to mi je malo suludo zvucalo.Pa, koliko je toples, a koliko BTB?
Bit će da je 70 i 80?
100 eura BTB??? Pa ona se zajebava.Obicna masaza s rucnim u toplesu je 60, btb je rekla 100, ali to mi je malo suludo zvucalo.
Po lokaciji, a i prostor mi je 90% taj koji mislim da je...bio sam kod maserke prije cca 2 mjeseca, ima tu rezenzija, za 60 eura dosta dobar body. Ovo je pretjerano100 eura BTB??? Pa ona se zajebava.
Ajd 60 eura za toples, ako je tako dobra kako kažeš, još i može proći.
Al 100 eura je baš suludo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |