neantipojma
New member
Sutra dolazim u Zagreb, jel imate za preporučiti neku dobro maserku da radi oral blizu jaruna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Momentalno ne radi jer nema prostor. Traži ga.Jel se mozda zna kaj o Morani sa Jordanovca?
Nazalost mnogo nas traga za njom ali nista.Za Tinu bi platio samo da saznam jel radi sa stalnim mušterijama idalje izgubio sam broj njen
imas neki kontaktMomentalno ne radi jer nema prostor. Traži ga.
Nije novo i slike nemaju veze sa stvarnošću.Jel ovo nekaj novo ili je samo oglas promjenjen pa ne nalazim nista:
Relax masaža cijelog vašeg tijela
Ugodno se opustite opustajućom masažom kod zgodne vitke crnke 37 GOD. ZGwww.oglasnik.hr
Bok, ja bio nedavno.Na ovu sam mislio... prije par mjeseci sam citao super recenzije pa me zanima jel bio tko u zadnje vrijeme, ne mogu ju dobiti na telefon?
Kvalitetna masaža
Masaže u urednom i sredjenom prostoru. Laganija, jača sa kvalitetnim uljem. Kod ugodne i zgodne maserke. Klimatiziran…www.oglasnik.hr
Ne mogu ju dobiti na tel..Bok, ja bio nedavno.
Odlična masaža, odlična
Sto si osto ako je to tako sveBio sam veceras kod LoreBlond…
U stanu dimna zavjesa kao da ih 30 pusi cigarete cijeli dan.. smece po podu, smece svuda.. Ona nikakva, pokvareni zubi, kosa kao metla.. zali Boze 70€…
ZA IZBJEGAVATI..
Nisam se snasao iskreno.. uglavnom zenska je bzvz a stan kao kokosinjac..Sto si osto ako je to tako sve
Puši sa kondomom?Nisam se snasao iskreno.. uglavnom zenska je bzvz a stan kao kokosinjac..
pa ko će se snać u tom svinjcuNisam se snasao iskreno.. uglavnom zenska je bzvz a stan kao kokosinjac..
ona to namjerno napravi distrakciju.. neki čak prvo krenu čistitpa ko će se snać u tom svinjcu
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|