Bruno_Biser
New member
Decki, moze neka preporuka za mladu maserku za masazu uz odlican zavrsetak! Moze i u inbox! Hvala ekipa na pomoci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije novo i slike nemaju veze sa stvarnošću.Jel ovo nekaj novo ili je samo oglas promjenjen pa ne nalazim nista:
![]()
Relax masaža cijelog vašeg tijela
Ugodno se opustite opustajućom masažom kod zgodne vitke crnke 37 GOD. ZGwww.oglasnik.hr
Bok, ja bio nedavno.Na ovu sam mislio... prije par mjeseci sam citao super recenzije pa me zanima jel bio tko u zadnje vrijeme, ne mogu ju dobiti na telefon?
![]()
Kvalitetna masaža
Masaže u urednom i sredjenom prostoru. Laganija, jača sa kvalitetnim uljem. Kod ugodne i zgodne maserke. Klimatiziran…www.oglasnik.hr
Ne mogu ju dobiti na tel..Bok, ja bio nedavno.
Odlična masaža, odlična
Sto si osto ako je to tako sveBio sam veceras kod LoreBlond…
U stanu dimna zavjesa kao da ih 30 pusi cigarete cijeli dan.. smece po podu, smece svuda.. Ona nikakva, pokvareni zubi, kosa kao metla.. zali Boze 70€…
ZA IZBJEGAVATI..
![]()
Nisam se snasao iskreno.. uglavnom zenska je bzvz a stan kao kokosinjac..Sto si osto ako je to tako sve
Puši sa kondomom?Nisam se snasao iskreno.. uglavnom zenska je bzvz a stan kao kokosinjac..
pa ko će se snać u tom svinjcuNisam se snasao iskreno.. uglavnom zenska je bzvz a stan kao kokosinjac..
ona to namjerno napravi distrakciju.. neki čak prvo krenu čistitpa ko će se snać u tom svinjcu![]()
Možda je Mark bio sarkastičan. Sorry Marklora Blond
Bio sam u petak kod Lore,slike njene ,60 e /30min Sve sa zaštitom ,vrhunski puši , 3 poze svršio zguza Predobro tijelo i pičkica obrijana mala,vrh vrhovaforum.ljubavni-oglasnik.net
Ja ne znam više tko je tu lud i tko koga jebe u mozak.
Neki je hvale da super izgleda, neki vele da je očajna.
Ovaj Mark pita jel se dobro jebe, a sam je nedavno napisao da ju je karao...
Ljudi ga očito jebeno seru.
da, pusenje samo sa kondomom i to punih 2 min.. a ne jebe se dobro, kad da jedva ceka da zavrsis..Puši sa kondomom?
Jel se dobro jebe?
Ja sam zbog tih recenzija ovdje i otisao kod nje.. ali zajeb zesci.. bio sam tamo 30 min a jakna mi se osjeti po dimu kao da sam kartao Belu cijelu noc u zadimljenoj prostoriji..lora Blond
Bio sam u petak kod Lore,slike njene ,60 e /30min Sve sa zaštitom ,vrhunski puši , 3 poze svršio zguza Predobro tijelo i pičkica obrijana mala,vrh vrhovaforum.ljubavni-oglasnik.net
Ja ne znam više tko je tu lud i tko koga jebe u mozak.
Neki je hvale da super izgleda, neki vele da je očajna.
Ovaj Mark pita jel se dobro jebe, a sam je nedavno napisao da ju je karao...
Ljudi ga očito jebeno seru.
Bok,jesi je dobio na ovaj br tel sto je naveden u oglasu ili?Bok, ja bio nedavno.
Odlična masaža, odlična
ne javlja se uvijek da, treba se potruditi da se dobi, al se isplati, barem meni bilo superNe mogu ju dobiti na tel..
U kojem je kvartu?ne javlja se uvijek da, treba se potruditi da se dobi, al isplati, barem meni bilo susuper
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|