Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali parking je free100 eura BTB??? Pa ona se zajebava.
Ajd 60 eura za toples, ako je tako dobra kako kažeš, još i može proći.
Al 100 eura je baš suludo.
Koliko je visoka?Recenzija:
Nova djevojka! 💥💖
Nova djevojka sa slika pruža opustajuće masaže u urednom i diskretnom prostoru. Slike 100% moje , nema neugodnih…www.oglasnik.hr
Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.
Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10
Osobnost 11/10 - ko da sam došao frendici na drkicu
Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.
Daj i oib molim teKoliko je visoka?
Duze sam trazio parking nego me masiralaAli parking je free
A oko 180Koliko je visoka?
Salon ili stan. Ako je stan da li ima više ili je sama?Koliko je visoka?
Pozdrav,
Moze li me netko uputiti. Htio bih naci u zg masazu sa happy end naravno ali da je u salonu. Kako dolazim iduci tjedan i nemam puno vremena za traziti pa bi molio pomoc. Rade bi salon da ne gubim vrijeme na stanove i na to da li je prava cura ili ne. Cijena nije bitna bitno mi je da je salon i siguran dogovor.
Hvala na pomoci
Sve 5 ali lupa cifre, pa jbt kod Dee odes imas masazu relaksiras se, i oral za 40Recenzija:
Nova djevojka! 💥💖
Nova djevojka sa slika pruža opustajuće masaže u urednom i diskretnom prostoru. Slike 100% moje , nema neugodnih…www.oglasnik.hr
Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.
Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10
Osobnost 11/10 - ko da sam došao frendici na drkicu
Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.
Imas li mozda link od ostalih i da li je salon s nazivom ? Kazem cijena nije bitna bitno da je kod njih i sigurnoOvaj salon u šubicevoj ti je onda safe bet, ali malo jaca cijena, 80 eura za pola h/45 min.
Novo, Tanja 36
Pozivam Vas na body to body ručnu masažu. Centar grada. Sex isključen.www.oglasnik.hr
Ovo im je nova kolegica cini se, možeš otic i napisat recenziju ako ne želiš Nicole ili Barbaru.
Ostale kolege jel neko bio kod Tanje već?
Imas li mozda link od ostalih i da li je salon s nazivom ? Kazem cijena nije bitna bitno da je kod njih i sigurno
Imaš cijele romane o njoj napisane.Jel bio tko kakva je?Tamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, ovisno o dogovoru, klimatiziran…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|