Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izlet Zagreb-Graz bus je 16Eura, pa i nije tako daleko ni skupo.Slažem se da je 80 eura za masažu bezobrazno skupo, ali to nažalost postaje standardna cijena za iole zgodniju maserku koja se skida gola (ispod 70 eura ne možeš proći, a da je pica čemu).
Zamisli koliko bi ti tek naplatila BJ ili sex koji si tražio.
Al, jebi ga, dok god mi plaćamo masaže po tim cijenama, one će ih držati takvima.
Naprosto nas drže za jaja. Nemamo izbora. Da je bar Austrija malo bliže, pa da ih zajebemo![]()
Ja redovito odem do Austrije. Ponuda bolja, jeftinija i cure puno normalnije.Slažem se da je 80 eura za masažu bezobrazno skupo, ali to nažalost postaje standardna cijena za iole zgodniju maserku koja se skida gola (ispod 70 eura ne možeš proći, a da je pica čemu).
Zamisli koliko bi ti tek naplatila BJ ili sex koji si tražio.
Al, jebi ga, dok god mi plaćamo masaže po tim cijenama, one će ih držati takvima.
Naprosto nas drže za jaja. Nemamo izbora. Da je bar Austrija malo bliže, pa da ih zajebemo![]()
Sad baš busom ići na kurve...Izlet Zagreb-Graz bus je 16Eura, pa i nije tako daleko ni skupo.
Ideš u laufhause? Gdje ti je najbolje? U kojem gradu si bio, ako nije tajna?Ja redovito odem do Austrije. Ponuda bolja, jeftinija i cure puno normalnije.
Možeš mi u inbox odgovoriti, ako hoćeš.Ideš u laufhause? Gdje ti je najbolje? U kojem gradu si bio, ako nije tajna?
Prije polaska pogledam ponudu, pa odlucim.Ideš u laufhause? Gdje ti je najbolje? U kojem gradu si bio, ako nije tajna?
To ti je dea, i ako se ne varam ona je negdje u novom Zagrebu, ona na oglasu ima tetovažu na leđima. Nick name je Lidach. Osobno nisam bio kod nje.spominjali ste masazu kod Arene, nesto deblja dama ali zategnuta, odlicna masaza, ako dam dobro shvatio mogla bi imat i tetovazu na ledjima.
moze netko dati link na oglas i objasnit o kojoj se dami radi?
Je, puno bolje je dat 35€ za masažu bez ičega dodatnog od strane 40-godišnjeg tajlandskog "ne-gabora", kak si ju opisao.za malo trackanja i drkicu 70 - 80 € ? ..i to u trajanju 20 - 30 min.
jbte pa to je pljačka
kvalitetnu thai masažu plaćam 35 €/h
Jel se mora nazvat ili mores samo otici? Hvala na odgovoru oticu sledecu sedmicu![]()
Djevojka sa slike ! 🔥🔥🔥💥
Djevojka duge plave kose Niki sa slika, pruža relax masaže u svom ugodnom i Klimatiziranom prostoru Diskrecija i…www.oglasnik.hr
Bio prošli tjedan. Salon u Horvaćanskoj, koji je sad već dobro poznat valjda svima.
50E masaža s HJ + dodatnih 30E da bude bez odjeće. Bahatluk.
Slike su njene, tijelo je vrlo skladno s manjim ali finim cicama. U faci je okej, nije klasična ljepotica, ali ima neki svoj seksipil. Recimo ko neka frizerka iz kvarta koju prva dva dolaska tek ovlaš snimiš, a onda treći put maštaš kak bi ju podrapao u garderobi. Godina oko 30-35.
Masaža je dobra, da se dirati posvuda, ako hoćeš guzu naprči ti guzu, ako hoćeš cice uvali ti ih u usta, ako hoćeš picu raširi ti noge. Za to vrijeme jako lijepo stenje svojim ženstveno piskutavim glasićem. Ne priča ništa bezveze, uljudna je i mirišljava. Prst u picu nema jer kao imala je baš mengu, moš mislit da je, ali neka joj. Ne gnjavi previše sa nekim elaboriranim masažama nožnih prstiju i lopatica i sličnim sranjima jer realno nitko ne dolazi zbog bolova u mišićima nego se dosta brzo ali nježno prekomandira na veseljka.
E sad, ja sam džentlmen, taj salon rado posjetim jer su uvijek pristojne i zgodne cure s kojima se možeš dobro zabavit, a sa ovim komadom sam bio po prvi put u klinču pa rekoh neću odma dizat galamu oko njene stvarno bahate cijene samo za masažu. Sex i oralno mi je odmah otpisala, ali si mislim i prije ste bile fine pa bi popadale na komplimente i doplate pogotovo ak si mlad, čist, pristojan i nisi debel.
Ova nula bodova. Ma ni čut ni vidit. Na odlasku mi još jednom spomenula da radi to što radi, onak kak je naučila i da ne želi nikakve probleme sa sexom.
Oke pošteno, ali za tu cifru mi je jako teško zamislit da bum joj se vratio drugi put ili brže bolje preporučio nekom. Da je flertala oko kakvog mogućeg dogovora za više, vidjela bi me opet jer mislim da cura ima potencijala. Ne čini se kao da je nova u poslu, doduše. Ima veći madež poviše lijevog guza, strije na trbuhu, nema tetovaža i nosi naočale, možda ju netko skuži.
Radila je u salonu s kolegicom, nisam ulovio kojom točno, zanimalo me jel to ona "atraktivna crnka" koja se više ne javlja od kad se pročulo da daje pizde. Ta mi je recimo puno više sramežljivija od ove i nije toliko zgodna u tijelu.
Sve moraš prvo nazvati, da ti daju termin.Jel se mora nazvat ili mores samo otici? Hvala na odgovoru oticu sledecu sedmicu
oskudnog oglasa ne znam što ovdje uopće upisati u tražilicusorry ako je ovo već bilo, čini mi se zanimljivo iz kratkog telefonskog razgovora, rado bih neko iskustvo pročitao, a iz tako osk
Zgodna plavusa 30Ima li neko preporuku za btb masazu?
Čista katastrofa. Izbjegavaj.![]()
Opuštajuće druženje-simpatičnom plavušom
Opuštajuće druženje sa simpatičnom plavušom. Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
Bio neko kod nje?
I prije nije bilo nešto. Kaj sada još gore.Čista katastrofa. Izbjegavaj.
Još jednom - i z b j e g a v a t i.
Nikako to ne bi mogla biti ona sa slike jer je slika iz američke prerije. Kad već skidaju slike s neta, da se bar potrude skinuti slike s naših prostora.Izgled 6/10 - Mogla bi to ona biti sa slike, ali sad ima sigurno 15 kila vise
Daje stopala?Sve u svemu okej za probat, ali preskupo. Da je pravi BTB, onda bi bilo okej.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|