Djevojka duge plave kose Niki sa slika, pruža relax masaže u svom ugodnom i Klimatiziranom prostoru Diskrecija i…
www.oglasnik.hr
Bio prošli tjedan. Salon u Horvaćanskoj, koji je sad već dobro poznat valjda svima.
50E masaža s HJ + dodatnih 30E da bude bez odjeće. Bahatluk.
Slike su njene, tijelo je vrlo skladno s manjim ali finim cicama. U faci je okej, nije klasična ljepotica, ali ima neki svoj seksipil. Recimo ko neka frizerka iz kvarta koju prva dva dolaska tek ovlaš snimiš, a onda treći put maštaš kak bi ju podrapao u garderobi. Godina oko 30-35.
Masaža je dobra, da se dirati posvuda, ako hoćeš guzu naprči ti guzu, ako hoćeš cice uvali ti ih u usta, ako hoćeš picu raširi ti noge. Za to vrijeme jako lijepo stenje svojim ženstveno piskutavim glasićem. Ne priča ništa bezveze, uljudna je i mirišljava. Prst u picu nema jer kao imala je baš mengu, moš mislit da je, ali neka joj. Ne gnjavi previše sa nekim elaboriranim masažama nožnih prstiju i lopatica i sličnim sranjima jer realno nitko ne dolazi zbog bolova u mišićima nego se dosta brzo ali nježno prekomandira na veseljka.
E sad, ja sam džentlmen, taj salon rado posjetim jer su uvijek pristojne i zgodne cure s kojima se možeš dobro zabavit, a sa ovim komadom sam bio po prvi put u klinču pa rekoh neću odma dizat galamu oko njene stvarno bahate cijene samo za masažu. Sex i oralno mi je odmah otpisala, ali si mislim i prije ste bile fine pa bi popadale na komplimente i doplate pogotovo ak si mlad, čist, pristojan i nisi debel.
Ova nula bodova. Ma ni čut ni vidit. Na odlasku mi još jednom spomenula da radi to što radi, onak kak je naučila i da ne želi nikakve probleme sa sexom.
Oke pošteno, ali za tu cifru mi je jako teško zamislit da bum joj se vratio drugi put ili brže bolje preporučio nekom. Da je flertala oko kakvog mogućeg dogovora za više, vidjela bi me opet jer mislim da cura ima potencijala. Ne čini se kao da je nova u poslu, doduše. Ima veći madež poviše lijevog guza, strije na trbuhu, nema tetovaža i nosi naočale, možda ju netko skuži.
Radila je u salonu s kolegicom, nisam ulovio kojom točno, zanimalo me jel to ona "atraktivna crnka" koja se više ne javlja od kad se pročulo da daje pizde. Ta mi je recimo puno više sramežljivija od ove i nije toliko zgodna u tijelu.