Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li molim te poslati ako ona ima novi oglas jer je ovaj ugašen .Bio. I meni je top.
Probaj s Crnom panterom.Ekipa pozdrav svima.
Ovako imam pitanje točnije trebam pomoć.
Tražim masažu da dama nije stara i nadrkana .
Da ima nekog dogovora oko sexa i pušenja .
Da se mogu kulturno otuširati prije i poslije i da ne filozofira oko sastanka .
Našao sam jedan link koji Marko92 stavio ali je link neaktivan.
Molim vas za pomoč
Mislim da je i dea u toj listi, ne kenja nikad nista, dogovor uvijek tocan i jednostavan (barem meni)Probaj s Crnom panterom.
Nije stara, a nije niti nadrkana. Nije baš u cvijetu mladosti, ali meni je izvrsna.
I jebeno ga puši... Znači da udovoljava baš svim tvojim uvjetima
Daj mi reci, molim te, kako izgleda Dea. Vidim da svi dosta hvalite njezinu izvedbu, ali slike na PO mi baš nisu preatraktivne. I koja je cijena?Mislim da je i dea u toj listi, ne kenja nikad nista, dogovor uvijek tocan i jednostavan (barem meni)
Fin oralac, jos ljepse kad se prasi u dogiju
Jace gradje al ne debelaDaj mi reci, molim te, kako izgleda Dea. Vidim da svi dosta hvalite njezinu izvedbu, ali slike na PO mi baš nisu preatraktivne. I koja je cijena?
Hvala ti.Jace gradje al ne debela
Ima muski stisak i stvarno je masaza vrh
Nije netko za kim ces se ono okrenut na ulici al definitivno nije ruzna i bilo sta takvo. Ono sta mnogi kazu da je kao sandra perkovic
Javi joj se na broj, odgovara na poruke
Hvala na odgovoru .Probaj s Crnom panterom.
Nije stara, a nije niti nadrkana. Nije baš u cvijetu mladosti, ali meni je izvrsna.
I jebeno ga puši... Znači da udovoljava baš svim tvojim uvjetima
Jel ti trazis sex ili masazuEkipa pozdrav svima.
Ovako imam pitanje točnije trebam pomoć.
Tražim masažu da dama nije stara i nadrkana .
Da ima nekog dogovora oko sexa i pušenja .
Da se mogu kulturno otuširati prije i poslije i da ne filozofira oko sastanka .
Našao sam jedan link koji Marko92 stavio ali je link neaktivan.
Molim vas za pomoč
Nazalost promjenio mob i izgubio broj..Možeš li molim te poslati ako ona ima novi oglas jer je ovaj ugašen .
Volio bih ju posjetiti
Čitam malo komentare i vidim da su pozitivni
Hvala unaprijed
Kod Dee ti se ide kad ti fali dobra masaza sa svim ostalim. Ona je jaka i velika cca 90kg ako ne i preko ali na njoj je sve cvrsto. Faca je nije ruzna nego simpa, cura je opustena pricljiva i njena masaza je skoro pa profesionalna. Ja bih izdvojio kao plus par prekrasnih cica i dupe u dogiju mrak izgleda. Nema guranja prstica u picu niti svrsavanja u usta sto je meni plus jer se volim ovlas poljubit sa kurvom al bez jezika. Zadnji put me jako zasmetalo sto joj se iz usta osjetio smrad po karjesu... ako netko zna da li je to rijesila?Jace gradje al ne debela
Ima muski stisak i stvarno je masaza vrh
Nije netko za kim ces se ono okrenut na ulici al definitivno nije ruzna i bilo sta takvo. Ono sta mnogi kazu da je kao sandra perkovic
Javi joj se na broj, odgovara na poruke
Da si pusti dugu kosu, malo se našminka i obuje visoke pete pička bi bila pravi PAWG, šteta da cura nema niš kurvanjskoga u sebi...Masaža i pušenje su zbilja mrak, to nema kaj... I cura je ok, ne pije,ne puši cigarete,ne droksa se, bavi se sportom...Kod Dee ti se ide kad ti fali dobra masaza sa svim ostalim. Ona je jaka i velika cca 90kg ako ne i preko ali na njoj je sve cvrsto. Faca je nije ruzna nego simpa, cura je opustena pricljiva i njena masaza je skoro pa profesionalna. Ja bih izdvojio kao plus par prekrasnih cica i dupe u dogiju mrak izgleda. Nema guranja prstica u picu niti svrsavanja u usta sto je meni plus jer se volim ovlas poljubit sa kurvom al bez jezika. Zadnji put me jako zasmetalo sto joj se iz usta osjetio smrad po karjesu... ako netko zna da li je to rijesila?
Kak si opisao čovjek bi pomislio da je časna sestraDa si pusti dugu kosu, malo se našminka i obuje visoke pete pička bi bila pravi PAWG, šteta da cura nema niš kurvanjskoga u sebi...Masaža i pušenje su zbilja mrak, to nema kaj... I cura je ok, ne pije,ne puši cigarete,ne droksa se, bavi se sportom...
Upravo to joj fali, da si npr obuče kostim časne sestre i takva te dočeka..Kak si opisao čovjek bi pomislio da je časna sestra
Pretpostavljam da misliš na Geu - Anteu koja je radila u Jukićevoj.Ako netko ima neka iskustva iz Jukićeve, molim da napiše..
O njoj je već pisano, ali čisto da vidimo da li je sa svima isto.
Po meni je prečesto promjenjivog raspoloženja i kriterija
Bok narucio bi se za Tantru masazu.Ja sam iz Zg.
Dobar dan, dosli ste na pravo mjesto. Kako vam mozemo pomoci?Bok narucio bi se za Tantru masazu.Ja sam iz Zg.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|