ZAGREB - Recenzije masaža

Solidna, brutalne sise koja kila vise al nista predebelo ili odvratno. Skroz solidna dama koja ce te fakat dobro odradit, uz Deu najbolja masaza ,ugodna atmosfera i odlican oral
Oral je bez ili sa gumicom? I kakva joj je ta medicinska Masaza i jel može nešto vise ili samo Masaza + oral ?
 
Beti is back

Dogovorio neki dan nuru/tantra s uljem, bio kod nje.

Skembica (bbw? meni pasalo), simpaticna, dosta pricljiva, odjeca po dogovoru. Uzivo dogovorena i masaza prostate, a i happy ending koji je reklamirala u mejlu. Masiranje nije bilo pretjerano profesionalno ali sve u svemu zadovoljan uslugom. Ostao malko duze od dogovorenog.
 
Pošto mi se više ćini da je ta cura tu na boljem mjestu, ali i pošto nije vrijedna otvarati novi thread, evo na ovom mjestu moje recenzije.

Ime: neznam
Ime PO: vrele strasti
Link: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vrele-strasti-oglas-4988885
Stvarnost slika: ne
Telefon: 095/867-4909
Lokacija: u blizini Trga Franja Tuđmana
Trajanje: malo više sat vremena
Šteta: 500kn

Nakon što sam bio kod Sare Sveti Duh bio sam još gladan. Sa ovom sam već prije razgovarao tako da nisam opet morao puno se raspitati. Htio sam ljubljenje, oral bez i odnos kroz sat vremena, a za to je glasnula 600kn. Zvućila preko telefona nekako simpa, pa sam ipak probao.

Cura radi u vlastitom stanu, tako da se mora biti tih (i tomom odnosa!). Dobio sam odmah pravu adresu i instrukcije kuda moram.

Doćekala me cura od cca. 1,62m visine, deblja (kakvih 70 i nešto kila), lice kao od cure iz transsilvanije ali nije ružno. Cice veće i visele su. Imala dobru škembu. Retrospektivno sam sebi se ćudim, ali htio sam karati, pa sam ostao. Nekako sam imao dobar osjećaj.

Cura dosta naredovala (stavi stvari tu, obriši si noge itd.), i furala je nekakvu otkaćenu zajebanciju. Nisam znao jel da idem ili da ostanem, pitam za pola sata. I nekak se mi dogovorimo na nekaj "između", školski sat za 500 kn s time, da mi je "naredila" da se opustim i prepustim njoj.

Prvo sam trebao stati usred sobe. Stane ona iza mene i ide nježno prstima po mojim leđima. Ugondan osjećaj, naježi mi se koža i kurac se stvrđuje. Krene ona meni odostraga s prstima kroz krilo i natrag. Mislim si "WTF?!? Ajd nastavi!", ali ona mene stera na krevet.

Poćinje masaža koja se ćini strućna. Zahvat sjedi i to dobro. Meni paše, predem i veli ona da se naguzim.

Ide ona prstima preko guzice, masira, pa nježno gladi, pa ponovo runda iz poćetka. Roknuo sam kod Sare nedugo, ali ta debeljuca me ozbiljno napalila! Nekako sam se osjećao kao na marsu. Pita jer sam živ; odvratim da da. Da uživam. Nije puno falilo da sam iz usta zaslinio od opuštenja.

Nastavi dalje masažu jaja i pimpeka i to opet opasno dobro. Da je to nastavila kakvih 10ak minuta bi me dobila. A nikako nisam ljubitelj dojenja kurca. To nekako sve sa jako puno osjećaja i lijepom tehnikom. Prolazila i prstima kroz "jamu" i pitala za masažu prostate, ali za to imam drugu specijalisticu. ;-)

Komanda okreni se.

Kreće masaža gornjeg tijela, noga i stopala. Dok sam imao oći zatvorene mi je bilo super. Kada sam otvorio si mislim "Šteta da ne izgleda kao Leona!" Cura pored Ave me do sada najbolje izmasirala.

S preda krene masažu kurca i jaja. I dalje dobro. Sve opušteno, bez žurbe i stresa. Paše mi.

Nakon dosta dugo vremena (činilo mi se kao da je prošlo vrijeme) ona pita "Kak sada?" Kreće seks. Htio sam malo polizati, ali veli ona strogo "Ne usudi se!" Turn-off.

Ševa ništa spektakularno. Misionarka i doggy, gdje sam svršio. Stišala me da nisam mogao biti onak normalno glasan kao uvijek, i još dok sam svršavao (nisam skroz kužio šta je htjela, bio sam zaposlen s nećim drugim) mi kaže nešto kao da ga vadim van…? Halo? Pa još pumpam!

Bacali smo neke spikice ali ništa za dalje spomenuti. Kada sam bio vani pogledam na sat. Prošlo je otprilike 70 minuta.

Zakljućak: Rekao bi strućna masaža koja je ispala nekako nepotpuna, jer je se odradio još i seks. Cura ima dobru ruku za masaže. Nije požuravala. Ima potencijala, ali njen pristup mi se ćinio predrsk. Plus toga se nije držala rijeći (nema ljubljenja niti lizanja; prije promjene vlasnika novaca je "sve ok"). Došao sam sa potpuno drugim oćekivanjem. Cura je više za masažu. Tko može izdurati njen pristup i spike, će,mislim, dobiti jako dobru masažu.

Dali ću ponoviti: Ja mislim da neću. Iz navedenih razloga.
Imaš koju preporučiti za masažu prostate?
 
U nedjelju sam u Zg, znam da večina njih ne radi nedjeljom al ipak, ima koja da radi? B2b (gola naravno), footjob (nije uvjet al preferenca) i da je blizu centra/busne/glavnog?
Hvala
 
Dogovorio neki dan nuru/tantra s uljem, bio kod nje.

Skembica (bbw? meni pasalo), simpaticna, dosta pricljiva, odjeca po dogovoru. Uzivo dogovorena i masaza prostate, a i happy ending koji je reklamirala u mejlu. Masiranje nije bilo pretjerano profesionalno ali sve u svemu zadovoljan uslugom. Ostao malko duze od dogovorenog.
Pa ako imaš sreće, sklizne i u pravu rupu.
vlažna......
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh