MarinoHertz
Member
Meni nije ponudila, a koliko sam citao po forumu, nije ni drugimaDali pusi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije ponudila, a koliko sam citao po forumu, nije ni drugimaDali pusi
Ako si tolko dugo aktivan, onda bi bio red da ti napravis neku listu za nas koji bas nemamo toliko iskustva.Aktivan sam na sceni masaza vec nekih 8 god, sramota je na sta je spala ponuda u zagrebu, molim vas da navedete neku listu koje su vama najbolje masaze trenutno, hvala
Eh, da sam zadovoljan s ponudom trenutnom, nebi ispitivaoAko si tolko dugo aktivan, onda bi bio red da ti napravis neku listu za nas koji bas nemamo toliko iskustva.
Onda si nazovi deu siget i dobit ces jebeni masazu i kvalitetan oral, bio sam 5-6 puta kod nje i popravila je oralEh, da sam zadovoljan s ponudom trenutnom, nebi ispitivao
Kombinacija dobre masaze i oral zavrsetka je meni ono kaj ja trazim npr. I sad gdje god dodem je ili dobra masaza a zenska nikakva ili obrnuto ak je i zgodna onda je ono tipicno trackanje od 6 min i ajmo na akciju, mozda jos najbolja kombinacija toga je dom sportova nasuprot cro puba, npr. Jukiceva je dobra samo masaza, kod tine je samo oral, kod nicol je preskupo(600kn sa kabanicom),marina zaprude isto ko tina super je zavrsetak ali nema masaze, neznam evo probat cu jos par ovih rituala kao pantera i jos par koje sam pitao pa cu napraviti listu ali svakako mislim da je prije korone bila duplo bolja ponuda i jeftinija
zato sam i u temi jel bio tko naveo nekih 10-ak masaza gdje je prije to licilo na nesto…
Ako netko ima preporuku…zahvaljujem
Hvala, citao sam vec dosta puta o njoj ali nikako ju dobit da se dog, probat cu svakakoOnda si nazovi deu siget i dobit ces jebeni masazu i kvalitetan oral, bio sam 5-6 puta kod nje i popravila je oral
Jesi bio kod ovih?Aktivan sam na sceni masaza vec nekih 8 god, sramota je na sta je spala ponuda u zagrebu, molim vas da navedete neku listu koje su vama najbolje masaze trenutno, hvala
Jesi bio kod ovih?
Opuštanje cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite i prepustite Relax masaži cijelog Vašeg tijela kod zgodne maserke 41.god. u centru blizu Kvatrića.www.oglasnik.hr
Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Mala plava sam bio, i bila je cudna atmosfera i ona se bas zurila i nekako robotski je bilo, bio sam i kod nje i kod kolegice malo kurpulentnije proslo ljeto i obje su se bas zurile, ono imam osjecaj da sve skupa ne traje 20 min, makar sam nakon toga vidio pozitivne komentare na nju,Jesi bio kod ovih?
Opuštanje cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite i prepustite Relax masaži cijelog Vašeg tijela kod zgodne maserke 41.god. u centru blizu Kvatrića.www.oglasnik.hr
Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Isti doživljaj samo s malom... totalna isforsirana robotikaMala plava sam bio, i bila je cudna atmosfera i ona se bas zurila i nekako robotski je bilo, bio sam i kod nje i kod kolegice malo kurpulentnije proslo ljeto i obje su se bas zurile, ono imam osjecaj da sve skupa ne traje 20 min, makar sam nakon toga vidio pozitivne komentare na nju,
Znaci trazis otprilike isto ko i ja. Meni je najbolje bilo kod Sare sveti duh. Zapravo tamo sam jedino bio da mi nije bilo zao. Vecinom ako i izgledaju dobro, nedaju se dirati ili mrtvo puhalo. Najgore kad je ruzna i jos odrađuje preko one stvari.Eh, da sam zadovoljan s ponudom trenutnom, nebi ispitivao
Kombinacija dobre masaze i oral zavrsetka je meni ono kaj ja trazim npr. I sad gdje god dodem je ili dobra masaza a zenska nikakva ili obrnuto ak je i zgodna onda je ono tipicno trackanje od 6 min i ajmo na akciju, mozda jos najbolja kombinacija toga je dom sportova nasuprot cro puba, npr. Jukiceva je dobra samo masaza, kod tine je samo oral, kod nicol je preskupo(600kn sa kabanicom),marina zaprude isto ko tina super je zavrsetak ali nema masaze, neznam evo probat cu jos par ovih rituala kao pantera i jos par koje sam pitao pa cu napraviti listu ali svakako mislim da je prije korone bila duplo bolja ponuda i jeftinija
zato sam i u temi jel bio tko naveo nekih 10-ak masaza gdje je prije to licilo na nesto…
Ako netko ima preporuku…zahvaljujem
A bio sam i kod nje, ali davila me s pricom i kad se sjetim onog tusa nemam neku potrebu ponovit, makar slazem se da je masaza ok i da i da ju diras i sve ali opet, eto tako nesto da nademo i da je ona malo zgodnija i prostor malo bolji i to je to… a ovo imas pravo cim je neka bolja odma glumi neki k…(sto u ovom poslu stvarno nema smisla), a ovo ruzna i prek k… kad odraduje trebalo mi je godinama da naucim se na vratima okrenut i otic ali evo savlado sam i toZnaci trazis otprilike isto ko i ja. Meni je najbolje bilo kod Sare sveti duh. Zapravo tamo sam jedino bio da mi nije bilo zao. Vecinom ako i izgledaju dobro, nedaju se dirati ili mrtvo puhalo. Najgore kad je ruzna i jos odrađuje preko one stvari.
Ko je reko da daje?Otkad Dea daje istovar u usta?
Aha sori nisam procito do kraja, pa sad osim nje ne znam jesam bio na boljoj masazi. Dea dobro dudla i masira jedino je minus kaj nema pucanj u ustaAko čovjek pita za oral završetak zašto mu onda nudiš Deu???
jel isto jutarnja prica samo ili radi i popodne? Vikend standard off?💋Zanosna brineta, 30 godina 💋
Zanosna brineta, top izgleda, Visoka 167, 56 kg, grudi 3, nudim ti opuštajuće i b2b masaže u mom luksuznom prostoru. Za…www.oglasnik.hr
Ajde iskusi pa javi...
Nejdem na babaluskeIli da ode na masazu kod dee pa nek se isprazni kod marice u dubravi
Nemogu vise lutat, nekad je bilo zabavno sjedit na parkingu i zvat dva sata, i onda ona neizvjesnost kad otvori vrata i stane iza njih i onda trenutak istine…stvarno sad ocu siguricuA zahtjevan si jebemu misa
A nemoj tako, marica je nakon par puta super prema tebi. Malo je gorka kod prvog dolaska, al kasnije superiska.Što si zločest. Maricu nebi niti najgorjem perijatelju prporučio.
Ono nekad pregrizem jezik i predem preko ponosa, necu te lagat i meni je tesko nju pogledat onak smezuranu, dignem glavu u zrak a ona krene pusit. Stvarno zena zna poso i kad sam napaljen dam joj 2 glave i nek saugaGle, da objasnim.
Ja sam kod one Sara 44 god. (ne Sveti Duh!) bio i nije mi se sviđalo. Previše mlohava, makar u njenim godinama moguće izgledati bolje.
A sada kaj čitam o Marici ja je skroz izmežurana, ne hvala. Oko isto jede. Ja kod one Sare nisam mogao svršiti, a to mi se inaće ne dešava.
Ovo je druga priča ,ali ima sportašice kojima skoro 70, a izgledaju kao maksimum 40. Vitke, čvrsta koža, lijepe građe.
Zato ja nikada neču otiči kod Marica. Svakom svoje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|