Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to ona neka polutalijanka starija crna, u malom dnevnom ima stol pa krevet iza u jos manjoj sobi? U domajnicevoj s lijeve strane iznad kvatricaJel radi još Ava kod Kvatrića? Možda neko bio nedavno?
Mislim da ne. I kod nje je masaza bila top, skroz sam zaboravio na nju. Dok sam bio bila mozda prenakvarcana za moj ukus. Al luda full, obozava kurac. S njom dogovoris najeftiniju opciju i opet jebes jel je napaljena i njoj se hoce.Jel radi još Ava kod Kvatrića? Možda neko bio nedavno?
Slazem se dobra je bila trudila se, i nije robot sugavi bila, a kaj s onom gore kad ju zvat alex
Znaci mene saljes u vatru, a ja se ponadao imas infoNeznam. Samo vidio oglas. Da sam u Zagrebu odmah bi otišao na test. Ako ne valja izgled, lagani odjeb njoj na vratima.
To ti je Jagoda, draskovicevaA kaj s ovom?
Opuštanje cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite i prepustite Relax masaži cijelog Vašeg tijela kod zgodne maserke 41.god. u centru blizu Kvatrića.www.oglasnik.hr
Vidim i danas stavila oglas jel se zna sta
Bio danas, sve ok i cijena i masaza i duzina,ali… izgledOnda si nazovi deu siget i dobit ces jebeni masazu i kvalitetan oral, bio sam 5-6 puta kod nje i popravila je oral
Zvao, 300 hj 400 oral 600 komplet zaprude, ali sam ipak u siget kod dee otiso, ako odes javiLife's a bitch!
A zašto vi očekujete za 300-400 izgled nije mi jasnoBio danas, sve ok i cijena i masaza i duzina,ali… izgled
Jel to cura koja je nekad radila samo masazu kod lidla na vukovarskoj??Oglas ti je Atrakticna Lucija 23
Pa evo napisat cu iz svog iskustva, radio u njemačkoj za satnicu cca 9 eura(minimalac je tad bio malo iznad 6), placao "manekenkama" 50 eura, negdje se nade i za 30, kako koji grad. Dodem u hr gdje je satnica prosjek neki 5 eura ajmo rec, gospođe od 40 godina sa 20 kila viska, neke bezobrazne, neke nadrogirane, pijane, traze 400 kn. Da nisam bio vani i vidio sta dobim za 50 eura, ne bi ni ja ocekivao ovdje neke standarde. Poanta price, vani zaradis vise i ljepoticu kakve ovdje vidis po casopisima, reklamama za grudnjake itd, pojebes za 50 eura, a ovdje gdje zaradis duplo manje platis cak i vise za prosjecnu zensku.A zašto vi očekujete za 300-400 izgled nije mi jasno
Ovo je tocnoPa evo napisat cu iz svog iskustva, radio u njemačkoj za satnicu cca 9 eura(minimalac je tad bio malo iznad 6), placao "manekenkama" 50 eura, negdje se nade i za 30, kako koji grad. Dodem u hr gdje je satnica prosjek neki 5 eura ajmo rec, gospođe od 40 godina sa 20 kila viska, neke bezobrazne, neke nadrogirane, pijane, traze 400 kn. Da nisam bio vani i vidio sta dobim za 50 eura, ne bi ni ja ocekivao ovdje neke standarde. Poanta price, vani zaradis vise i ljepoticu kakve ovdje vidis po casopisima, reklamama za grudnjake itd, pojebes za 50 eura, a ovdje gdje zaradis duplo manje platis cak i vise za prosjecnu zensku.
Ako mislis na onu plavu mladu jebenu nije to ta, makar je i ova zgodnaJel to cura koja je nekad radila samo masazu kod lidla na vukovarskoj??
Ona mala brutalna ono jos nisam vidio na plavom,msm da je ta pocela za ja e igrace radit i nudit se za vecu lovuAko mislis na onu plavu mladu jebenu nije to ta, makar je i ova zgodna
1000%, ono je bilo predobro da bi bilo istinitoOna mala brutalna ono jos nisam vidio na plavom,msm da je ta pocela za ja e igrace radit i nudit se za vecu lovu
Sve što kažeš stoji, ali zakon ponude i potražnje uvijek nadjača svaki osjećaj za pravedno...Pa evo napisat cu iz svog iskustva, radio u njemačkoj za satnicu cca 9 eura(minimalac je tad bio malo iznad 6), placao "manekenkama" 50 eura, negdje se nade i za 30, kako koji grad. Dodem u hr gdje je satnica prosjek neki 5 eura ajmo rec, gospođe od 40 godina sa 20 kila viska, neke bezobrazne, neke nadrogirane, pijane, traze 400 kn. Da nisam bio vani i vidio sta dobim za 50 eura, ne bi ni ja ocekivao ovdje neke standarde. Poanta price, vani zaradis vise i ljepoticu kakve ovdje vidis po casopisima, reklamama za grudnjake itd, pojebes za 50 eura, a ovdje gdje zaradis duplo manje platis cak i vise za prosjecnu zensku.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|