Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LucijaIma li neka cura do 25 da masira i da ima bomba tijelo + ako daje dirat
Oglas ti je Atrakticna Lucija 23Ima li neka cura do 25 da masira i da ima bomba tijelo + ako daje dirat
Nije.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-5005188
Nemogu nista naći , jel tko bio , jel stvarno dobra medic masaza , hvala
Kak izgleda cura?Nije.
Malo bolje trackanje, možeš je po dupetu..... ništa posebno, ali niti skupo kada sam davno bio.
U subotu ju neces dobit sigurno, a sumnjam jos bar 2 tjedna jel preko ljeta ode na more dosta dugo. Opcenito tesko da ces u subotu nesto naci.Pozdrav, preporuka b2b masaže u Zg, trebao bi za subotu, vidim svi Saru preporučuju, kada ju je najbolje kontaktirati i kontakt ili ako netko ima neku preporuku Hvala
Baka od 60-ak god. Ruskinja, prica Hrvatski. Kraca svijetla kosa, izgled kako mozes ocekivat za te godine. Dosta jeftino je bilo kad sam bio, tipa 150-200kn. Rucni zavrsetak, masaza nije profi, ali ajde, kao trudi se zapravo masirat. Ugodno sve u svemu, nemoj ocekivat spektakl.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-5005188
Nemogu nista naći , jel tko bio , jel stvarno dobra medic masaza , hvala
Dali pusiBaka od 60-ak god. Ruskinja, prica Hrvatski. Kraca svijetla kosa, izgled kako mozes ocekivat za te godine. Dosta jeftino je bilo kad sam bio, tipa 150-200kn. Rucni zavrsetak, masaza nije profi, ali ajde, kao trudi se zapravo masirat. Ugodno sve u svemu, nemoj ocekivat spektakl.
Jesam ja. Masaza s rucnim zavrsetkom 200/300. Nisam nikad direktno pitao za seks, al mislim da ga nema. Zenska ima skembu i nezainteresirana je. Sise su oke, al buduci da je debela ne racuna se. Masaza je cist solidna, a drka ga bas po mom ukusu. Uglavnom, nema neke kombinacije, kad ju diras ko da diras drvo, uz to sve izgled nije bas nesto.Kvalitetna masaža!
Oslobodite se unutarnje napetosti i nakupljenog stresa sa kvalitetnom masažom CIJELOG TIJELA koja budi sva osjetila…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ove iskustva sto sve nudi?
Misljenja sam da masaza ne vrijedi te pare s obzirom da ti ga samo izdrka, ako je do masaze mogu otic u neki salon za jeftinije i sam ga bacit u nesvijest kad dodem kuciJesam ja. Masaza s rucnim zavrsetkom 200/300. Nisam nikad direktno pitao za seks, al mislim da ga nema. Zenska ima skembu i nezainteresirana je. Sise su oke, al buduci da je debela ne racuna se. Masaza je cist solidna, a drka ga bas po mom ukusu. Uglavnom, nema neke kombinacije, kad ju diras ko da diras drvo, uz to sve izgled nije bas nesto.
evo nekoliko postova gore je Marino odgovorio, ja nisam bio već jako dugo. Tada si je mogao dirati i to je to, meni se čak nije niti skinula tako da sam odustao.Kak izgleda cura?
ma može se kod nje više toga samo treba imati strpljenja i volje. bio sam davno prije kada je bila na Pešćenici tj u onoj zgradi kod igrališta i redovito je pušila, svršavanje po faci i sisama. Sex mi ni tada nije dala. Masirati ne zna pa mi je brzo dosadila.Misljenja sam da masaza ne vrijedi te pare s obzirom da ti ga samo izdrka, ako je do masaze mogu otic u neki salon za jeftinije i sam ga bacit u nesvijest kad dodem kuci
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|