Niko123123
New member
Da li je netko sa njom uspio dogovoriti i seks...ili nedaLokacija i cijena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je netko sa njom uspio dogovoriti i seks...ili nedaLokacija i cijena?
Jesu,sve je u skladu…ali kako pisegodina?
njene slike?
Jesu,sve je u skladu…godina?
njene slike?
€?Daje…al preskupo….ne vrijedi tolko
Ocito paše ljudima..iz vlastitog iskustva tvrdiš navode?Pa jbt pola Zagreba je jebalo za tu lovu prije(Anja ,Domjaniceva ,Selska ,Horvacanska) ,koji vam je kurac kad to placate.
Meni rekla da se zove ElenaSamo body to body!
Atraktivna brineta 25g. Slike su moje! Apartman, dezinficiran i ugodan, nije salon Tuširanje obavezno prije masaže!…www.oglasnik.hr
0919886145
Ovo bi trebala biti cura imenom Lara.
Lokacija Ilica, zapadni dio grada.
Ljubazna, trudi se, radi samo b2b, bas fino klizi po kurcu sa sisama, nakraju rucni zavrsetak. Cijena 400kn.
Slike i broj godina u oglasu mi se cine istinitim.
Pola sata ili sat?Samo body to body!
Atraktivna brineta 25g. Slike su moje! Apartman, dezinficiran i ugodan, nije salon Tuširanje obavezno prije masaže!…www.oglasnik.hr
0919886145
Ovo bi trebala biti cura imenom Lara.
Lokacija Ilica, zapadni dio grada.
Ljubazna, trudi se, radi samo b2b, bas fino klizi po kurcu sa sisama, nakraju rucni zavrsetak. Cijena 400kn.
Slike i broj godina u oglasu mi se cine istinitim.
Pola sataPola sata ili sat?
Bio par puta kod nje i svaki put isto kao i ti ali cura je stvarno ok.Po mom ukusu ima dobre sise. Nise pre velike, meni taman. Dala je dodatno jedino da joj malo lizem sise.
Nisam je pitao kako se zove, Netko je na forumu napisao Lara. Cijena je 400kn pola sata.
Za te pare i u usporedbi sa ostalim sto se nudi je meni super ako vam je dovoljna samo masaza i drkica.
Daj... Vidiš da glupača ne nudi "uslugu skidanja", kaj bi zbilja platio da te neki obučeni gabor prstenjači?Da li je za preporuku. Probao netko dominaciju strap?
Kakva je fizicki?Atraktivna Sara 30
Pružam opuštajuću medicinsku masažu na stolu i ( body to body) masažu nauljenim tijelom u ugodnom prostoru.www.oglasnik.hr
Bio jucer kod Sare.
Lokacija sveti duh, uzeo sam body to body masazu za 300 krznenih. Super docek, obucena malo spikica skeoz opustena zenska i otiso sam se istusirat. Legao sam dok se ona skinula i namazala nas je uljem i krenula je klizit. Odlicna masaza odlicne sise. Tokom masaze se malo igrala s guzom i jajima i okrenula me i pocela je drkica. Bila je doata napaljena pa smo za jos 100 gore dogovorili i oral. Uzivila se pa se okrenula u pozu 69 sto je bilo brutalno i onda finis.
Usluga 10/10 vracam se opet.
Solidna, brutalne sise koja kila vise al nista predebelo ili odvratno. Skroz solidna dama koja ce te fakat dobro odradit, uz Deu najbolja masaza ,ugodna atmosfera i odlican oralKakva je fizicki?
Bio sam kod Dee viae puta, kod Sare nikada. Koja je bolja? I koja bolje cice.Solidna, brutalne sise koja kila vise al nista predebelo ili odvratno. Skroz solidna dama koja ce te fakat dobro odradit, uz Deu najbolja masaza ,ugodna atmosfera i odlican oral
Koda pitaš majku koje dijete više voli....obje su odlicne u masaži i u dudlanju. A nisu baš neke ljepotice. Osobno mi je bolja Sara zbog spike. Probaj...nećeš požaliti.Bio sam kod Dee viae puta, kod Sare nikada. Koja je bolja? I koja bolje cice.
Hvala
Jel ima stvarno 30 godina ili to ide priko 40?Koda pitaš majku koje dijete više voli....obje su odlicne u masaži i u dudlanju. A nisu baš neke ljepotice. Osobno mi je bolja Sara zbog spike. Probaj...nećeš požaliti.
koliko dodatno traži za oral?Solidna, brutalne sise koja kila vise al nista predebelo ili odvratno. Skroz solidna dama koja ce te fakat dobro odradit, uz Deu najbolja masaza ,ugodna atmosfera i odlican oral
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|