ZAGREB - Recenzije masaža

Pozdrav,
Moze li me netko uputiti. Htio bih naci u zg masazu sa happy end naravno ali da je u salonu. Kako dolazim iduci tjedan i nemam puno vremena za traziti pa bi molio pomoc. Rade bi salon da ne gubim vrijeme na stanove i na to da li je prava cura ili ne. Cijena nije bitna bitno mi je da je salon i siguran dogovor.
Hvala na pomoci

Ovaj salon u šubicevoj ti je onda safe bet, ali malo jaca cijena, 80 eura za pola h/45 min.

Ovo im je nova kolegica cini se, možeš otic i napisat recenziju ako ne želiš Nicole ili Barbaru.
Ostale kolege jel neko bio kod Tanje već?

Recenzija:

Nudi masaže s raznim doplatama, ali običa masaža s ručnim je 50E. Nisam pitao za sex, ali rekla je da od doplata nudi topless masađu i BTB.

Stan 9/10
Izgled 7/10 - Ona je na slikama i super izgleda, ima možda 4-5 kila viška, ali sise i guza i noge su odlične, nema celulita. Jedino što je cura stvarno visoka pa kome to odgovara, bit će 10/10 :)
Osobnost 11/10 - ko da sam došao frendici na drkicu

Masaža dobra, lijepo drka, odlične sise, da nudi nešto više u cijenu ili da je jeftinija, išao bi češće.
Sve 5 ali lupa cifre, pa jbt kod Dee odes imas masazu relaksiras se, i oral za 40
Ostalo ide na nadoplatu
Kako nas šišaju majko moja

Ovaj salon u šubicevoj ti je onda safe bet, ali malo jaca cijena, 80 eura za pola h/45 min.

Ovo im je nova kolegica cini se, možeš otic i napisat recenziju ako ne želiš Nicole ili Barbaru.
Ostale kolege jel neko bio kod Tanje već?
Imas li mozda link od ostalih i da li je salon s nazivom ? Kazem cijena nije bitna bitno da je kod njih i sigurno

Imas li mozda link od ostalih i da li je salon s nazivom ? Kazem cijena nije bitna bitno da je kod njih i sigurno

Ovo su Nicole i Barbara.
Mislim da salon nema naziv, ali ne znam zašto ti je to bitno.

70 eura je toples, a 80 kad masiraju gole.

Bio sam kod njih s time da me masirala Nicole..klasika, toples, drkica, puno ulja itd.
E sad, zanima me da li je netko koristio full uslugu da masiraju obje??

Jel bio tko kakva je?
Imaš cijele romane o njoj napisane.
Viki - crna.

Na ovu sam mislio... prije par mjeseci sam citao super recenzije pa me zanima jel bio tko u zadnje vrijeme, ne mogu ju dobiti na telefon?

Ekipa, kako mi se uskoro približava roćkas, poželio sam se počastiti nekom kvalitetnom masažom, ne obično trackanje uljem nego da me neka dobro izmasira sa ručnim završetkom, pa ako imate neki salon u Zagrebu za preporučiti. Nažalost, trenutno nisam u mogućnosti skočiti do Austrije..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh