Runingdeere
Member
Milf Nataša ! 36!
Ovjde jedna vesela i zaigrana mama rodena u Zagrebu. Uzivam u druzenjima, vrlo sam opustena, vesela i najbitnije luda…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbrisala je oglas...
Tesko da je itko bio i da ce biti, smrdi na bonove.Jel tko bio??Milf Nataša ! 36!
Ovjde jedna vesela i zaigrana mama rodena u Zagrebu. Uzivam u druzenjima, vrlo sam opustena, vesela i najbitnije luda…www.oglasnik.hr
Ima koja domaca, da je ok, i da radi sada?
Zapravo, mozda i jesu njene slike, ali bar one od napred mi se cine iz proslosti, a u stvarnosti nije tak ljepuskasta.Meni je bila OK, mlada cura, malo jace građe, ima dosta ogranicenja, ali odradila je pusenje i tri poze. Komunikacija i odnos prema klijentu OK.Prirodna prekrasna brineta! 😘
Brineta kose do guze i punih grudi čeka te u svom prostoru. 170/60/5 25 godina moje slike! Bez smswww.oglasnik.hr
E sad, slike nemaju bas nikakve veze s njom, neki su se zalili na higijenu, ja sam bio prvi taj dan pa nije bilo tih problema. Eto, ja sam bio zadovoljan, tebi se mozda svidi, mozda ne.
Necu odgovarat na upite gdje je, jel se ljubi i slicne gluposti, pitajte nju, javlja se na telefon.
Gdje na MirogojuDa nije Marica otisla ...
Koja ana iz ri? Hahah cesto sam tamoHaha je, nisu sve ko ona luda ana iz rijeke. Praši se ovako, ima decka kojem "ne smeta", a njega boli kurac naso curu koja mu da besplatno u dupe, i jos trece na tinderu trazi hahahaha
Ne znam koja samo, toliko neke naplacuju masaze. Ove poznate stare su po 70€, a ove neke nove poput one ciganice traze 90€.
Ili je to opet bonas neki?😘Snježana. Nova Žena u Graduu.😘
Caooo ja sam Snjezanja,,iskusna i zabavna cura, volim dobro drustvo, imam jace grudi, srednje građe (plus 5 kila viska…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Nisam bio i nisam kontaktirao ali ja bih rekao da je bonaš čim je kontakt na whatsappIli je to opet bonas neki?
Neko je bio objavio njen fejs, nije ruznaKakva je Đurđa sa Remize u faci ali iskreno vi koji ste bili?! Thanks
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|