Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko godina ima?Jedna od najboljih na plavom, opustena, svrsavanje u usta .....
A rekao bi oko 26-30A koliko godina ima?
O kojoj vi to?A rekao bi oko 26-30
Di joj je prostor
Jel ugodna? Volim jace zene da ima..Ja sam bio kod nje više puta i meni je bilo super.
Ajmo nesto vise o njojDi joj je prostor
Nisu njezine slike. Stvarnost je bitno drukčija, ali meni je bilo dobro. Cura je mlada, i dosta jaka. Nije BBW, ali je ima, ima i malo trbuha, ali i sise su velike i pune i guza dost čvrsta. U faci i nije nesto, ali bila je malo nasminkana, pa je OK.Prirodna prekrasna brineta! 😘
Brineta kose do guze i punih grudi čeka te u svom prostoru. 170/60/5 25 godina moje slike! Bez smswww.oglasnik.hr
Jel bio tko, izgleda mi predobro, a da nije neki zajeb.
Koliko para?Nisu njezine slike. Stvarnost je bitno drukčija, ali meni je bilo dobro. Cura je mlada, i dosta jaka. Nije BBW, ali je ima, ima i malo trbuha, ali i sise su velike i pune i guza dost čvrsta. U faci i nije nesto, ali bila je malo nasminkana, pa je OK.
Plus je sto ti da pravu adresu, prostor je dost los, ali nije neuredan. Pusenje OK, dost kratko, odnos dobar, surađuje i odradila je sve poze koje sam trazio. Sve je s kondomom, nisam ni trazio drukcije. Ne voli pričat dok se seksate, umjesto tog glumata ono uzdisanje, al OK, nije previse.
E sad, neki su se zalili na higijenu, meni je bilo apsolutno OK, nikakvi mirisi, ali bio sam ujutro, mozda cak prvi taj dan.
Dakle preporucujem je, i pozdravljam ako cita ovo .
80/30 ak se ne varam.Koliko para?
Jel imaš link oglasa ili broj?čvrsta bucka, niš ne visi, manje cice, zgodnog lica i 100% predana svo vrijeme dok si s njom
Ana Rudeš, pretraži forumJel imaš link oglasa ili broj?
Nema ti ništa u živo,a bon i drkica na monitor ak ti je to napetoJel bio tko kod doticne? Ako je vec stavljena recenzija,isprike nisam vidio
Debilan ti je komentar. Otkud ja znam šta me čeka kad dodjem kurvi. Zato sluzi ovaj forumPa to govori vise o vama sto idete takvima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|