ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mora značiti da nemaju dečka/muža, možda lažu dečku/mužu, možda i dečku/mužu ne smeta njihov hobi
Ne mora značiti da nemaju dečka/muža, možda lažu dečku/mužu, možda i dečku/mužu ne smeta njihov hobi
Haha je, nisu sve ko ona luda ana iz rijeke. Praši se ovako, ima decka kojem "ne smeta", a njega boli kurac naso curu koja mu da besplatno u dupe, i jos trece na tinderu trazi hahahaha

Ne znam kakav je to debil ako mu to ne smeta, osim ako ju ima samo za jebačinu, jer 99% kurvi su retardirana seljanke koje se karaju za iPhone i CK gaćice. Opet ne znam kako bi to sakrivale od momka, jer to bi bilo neizvedivo dugoročno. Najrealnije mi je da ih karaju svodnici.

Ne znam kakav je to debil ako mu to ne smeta, osim ako ju ima samo za jebačinu, jer 99% kurvi su retardirana seljanke koje se karaju za iPhone i CK gaćice. Opet ne znam kako bi to sakrivale od momka, jer to bi bilo neizvedivo dugoročno. Najrealnije mi je da ih karaju svodnici.
Imaju otvorenu vezu 🤣
Ovo za iPhone CK se slažem, sve koje znam imaju iPhone, ali ne samo gaćice nego općenito CK. Isto tako ako vidiš na Instagramu da maše sa parama vjerojatno su svježe od sinoć.

Ne znam ni ja kome to nebi smetalo, vjerojatno klosarima koji zele da ih one uzdrzavaju. A sta s onima koje nemaju svodnika?

Bio ko ove druge, Maja se zvala prije na oglasniku, na Trešnjevci je. 60 eura je body to body, ne sjećam se kakve su ostale cijene bile ali radi oral i seks. Ima oko 28, 29 godina, zgodna u licu, lijepo veliko dupe, ali nema sisa...Masaža je bila dobra, lijepo klizi i prolazi rukom po jajima i čmaru. Kad sam ju pitao jel joj mogu lizati cupi, rekla je ne, ali je vidjela da sam nemiran pa mi je stavila guzu iznad glave i dala da ju ližem, i zato ima veliki plus...drkala mi je dok sam ju lizao, kad sam počeo svršavati stala je, stisnula ga i pričekala i onda ga opet nastavila drkati, jako sam lijepo svršio. Tako da ajmo reci od 1 do 10 bila bi neka sedmica. 50 eura za btb bi bila realnija cijena
Kolega je tu lijepo opisao uslugu... mene zanima na tu temu,da li ima neka koja radi "odgodu svrsavanja" odnosno prije nego sto ces svrsiti da stane i nategne ga,kao sto je kolega opisao....

Molim da ako znate nešto o dotičnim. Zanima me prvo lokacija, pa onda ostalo.. tarifa, izgled, itd...

www.oglasnik.hr

Milfica - osamljena (brineta, 178 - 4/5, 69)

Sama sam i čekam tvoje ruke da provjere da li su četvorka ili petica. Sve će biti kako ti kažeš. Nemoj dozvoliti da…
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr

Vatrena plavuša!

Cekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima u vezi slika to sam ja. Higijena I…
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr

Vruće masaže :)

Tamnoputa djevojka lijepog tijela,pruža vam nezaboravno iskustvo erotske masaže u svom prekrasnom prostoru, uz…
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr

Lijep provod

Nudim malo druženja i opuštanja Djevojka 24 godina ,plavuša 50 kg ,grudi 3 Diskrecija Max. Stop sms!
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr

Zgodna Nova 28g/170/65/3+

Ugodano opuštajuće druženje. Isključivo za situiranog, kulturnog i diskretnog gospodina. Istinit opis. Autentične…
www.oglasnik.hr
www.oglasnik.hr

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh