Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako u međuvremenu nisi bio onda idi i probaj. nije tako loša, higijena bi mogla biti bolja, dobro pušenje i udaraj kako želiš. meni se nije bunila na ništa. kao ne dozvoljava svršavanje u usta, međutim drugi puta kada sam bio jednostavno mi je došlo i ispraznio se već prilikom pušenja. nije puno prigovarala. ne tušira se između klijenata.Ne mogu o njoj naci nista! Jel zna netko nesto?Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
A na viberu se zove ivan hahahahaPogledajte prilog 11043
Šetam kvartom i vidjeh ovo na oglasnoj ploći. Zvao bi da čujem o kakvoj se doktorici radi ali em nemam broj za kurvarluk, em ak je u kvartu da nije neka suseda... Evo ko je znatiželjan nek vidi i ode na pregled
Pogledajte prilog 11043
Šetam kvartom i vidjeh ovo na oglasnoj ploći. Zvao bi da čujem o kakvoj se doktorici radi ali em nemam broj za kurvarluk, em ak je u kvartu da nije neka suseda... Evo ko je znatiželjan nek vidi i ode na pregled
ocito nema veze sa nikakvom ženom nego nekom pederčinomPogledajte prilog 11043
vjerovatno pola Zagreba - vidi recenzije za JedinstvenaStarleta samo za galantnu gospodu još samo kratko u zagrebu❤
Samo za galantnu gospodu Devojka 26 godina uredna i pedantna grudi jača četvorka silikoni pozitivnai nasmejana te čeka…www.oglasnik.hr
Jel itko bio kod ove?
Oglas za budale.Pogledajte prilog 11043
Ja ju zvao, kaže danas radi do 17-18 i onda više nikad. Pitao sam ju jel se vraća u Zagreb ali kaže da se više uopće neće ovime bavit. Čitam tu da neki kažu da mijenja imena i oglase pa se nadam da je možda samo marketinška fora. Jel još nekom to pričala kad ste ju nazvali? Ne mogu nikako danas a ne želim propustit priliku.Starleta samo za galantnu gospodu još samo kratko u zagrebu❤
Samo za galantnu gospodu Devojka 26 godina uredna i pedantna grudi jača četvorka silikoni pozitivnai nasmejana te čeka…www.oglasnik.hr
Jel itko bio kod ove?
Vec par mjeseci pise u oglasu da je jos kratko u ZG. Jos malo, imat ce vise ZG staza od mene koji sam se tu rodioJa ju zvao, kaže danas radi do 17-18 i onda više nikad. Pitao sam ju jel se vraća u Zagreb ali kaže da se više uopće neće ovime bavit. Čitam tu da neki kažu da mijenja imena i oglase pa se nadam da je možda samo marketinška fora. Jel još nekom to pričala kad ste ju nazvali? Ne mogu nikako danas a ne želim propustit priliku.
Po guglu za taj br izbaci oglas nekog pederaPogledajte prilog 11043
Pa dobro, zrela valjda je.
Pise 55 realno blize 70...niska debela... Prostor uzasan.. 40e 30min. Bio okrenuo se na vratima
Prezrela frende. Nez ima nas svakakvih ali jedno 100 da mi dadne da je opletem onda ok.ovako jokPa dobro, zrela valjda je.
Izbrisala je oglas...Vec par mjeseci pise u oglasu da je jos kratko u ZG. Jos malo, imat ce vise ZG staza od mene koji sam se tu rodio
Koliko je visoka? Jel petite cura ili onak mrsava i visoka jako?Samo body to body!
Atraktivna brineta 25g. Slike su moje! Apartman, dezinficiran i ugodan, nije salon Tuširanje obavezno prije masaže!…www.oglasnik.hr
Bio i ja sad, cura je fakat jebeno zgodna i sexy, barem meni, b2b je bio ok, jebeno klizi, i brzo sam bio gotov, ali da daje komplet bio bi kod nje svaki drugi dan, brutalno joj stoji mala sumica, bas ako na slici
60€ pola sata
Izbrisala je oglas...
Tesko da je itko bio i da ce biti, smrdi na bonove.Jel tko bio??Milf Nataša ! 36!
Ovjde jedna vesela i zaigrana mama rodena u Zagrebu. Uzivam u druzenjima, vrlo sam opustena, vesela i najbitnije luda…www.oglasnik.hr
Ima koja domaca, da je ok, i da radi sada?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|