Šteta...Pošalji poruku pa pitaj. Traži uplatu unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta...Pošalji poruku pa pitaj. Traži uplatu unaprijed
Ima opet oglas marica, ako mislis ici zoviIma li koja u Maksimiru,Dubravi? Više se ni Marica ne oglašava
Znamo da je debela prasica.Zna li se sta o ovoj?Opuštanje ;)
Masaža I druženja na duže Čisto i uredno .ugodna djevojka Veće grudi 4/5 i guzawww.oglasnik.hr
To mi i nije problem ako je uredna i ima dobar servisZnamo da je debela prasica.
Pantera ti dela sad u DubraviIma li koja u Maksimiru,Dubravi? Više se ni Marica ne oglašava
To je nesto skroz novo? Bila je u NZ.Pantera ti dela sad u Dubravi
Kaj fakat? Ja isto znam za N. ZG. Di u Dubravi?Pantera ti dela sad u Dubravi
Ovo joj je novi brojcek 0924313467Kaj fakat? Ja isto znam za N. ZG. Di u Dubravi?
Ja sam je zvao, dogovorili da dođem za sat vremena, na kraju razgovora pita me koliko imaš godina, ja kažem 42, kaže mi" a ne nisi ti za mene" i poklopi mi slušalicu. Ja ne znam šta ona traži kad ona ima 42god, valjda nekog dečeca hahaha Ja sam joj samo htio doživjeti te sise, malo tittyfuck i tak.
Ovo je neki bakutaner.Ja sam je zvao, dogovorili da dođem za sat vremena, na kraju razgovora pita me koliko imaš godina, ja kažem 42, kaže mi" a ne nisi ti za mene" i poklopi mi slušalicu. Ja ne znam šta ona traži kad ona ima 42god, valjda nekog dečeca hahaha Ja sam joj samo htio doživjeti te sise, malo tittyfuck i tak.
Mozda je mislila da ste skolske kolege pa joj bilo neugodno.Ja sam je zvao, dogovorili da dođem za sat vremena, na kraju razgovora pita me koliko imaš godina, ja kažem 42, kaže mi" a ne nisi ti za mene" i poklopi mi slušalicu. Ja ne znam šta ona traži kad ona ima 42god, valjda nekog dečeca hahaha Ja sam joj samo htio doživjeti te sise, malo tittyfuck i tak.
Od kad je Pantera dela u Dubravi??Znam ju vidim da ide na tramvaj,ali nisam znal da sad tamo dela da nije vise u Nz!!Pantera ti dela sad u Dubravi
U 10 godina koliko se bavim ovim sportom nijedna me nije to pitala. Koliko vidim nisi bog zna što propustio.Ja sam je zvao, dogovorili da dođem za sat vremena, na kraju razgovora pita me koliko imaš godina, ja kažem 42, kaže mi" a ne nisi ti za mene" i poklopi mi slušalicu. Ja ne znam šta ona traži kad ona ima 42god, valjda nekog dečeca hahaha Ja sam joj samo htio doživjeti te sise, malo tittyfuck i tak.
Kolko paravti je krmaca rekla?Ja sam je zvao, dogovorili da dođem za sat vremena, na kraju razgovora pita me koliko imaš godina, ja kažem 42, kaže mi" a ne nisi ti za mene" i poklopi mi slušalicu. Ja ne znam šta ona traži kad ona ima 42god, valjda nekog dečeca hahaha Ja sam joj samo htio doživjeti te sise, malo tittyfuck i tak.
Ali ne zna drkati,jedva ga primiJel netko bio kod ove u skorije vrijeme? Slovenska...
Ja sam bio prije cca 5 godina, jos je bila na kvatricu. Fit, utegnuta,sise prekrasne, tetovaža na trbuhu...
Onda, koliko sam brojao, bila mi je 17 na listi...
Nije valjda u dubravu otišla?Onda ništ od nje ...Od kad je Pantera dela u Dubravi??Znam ju vidim da ide na tramvaj,ali nisam znal da sad tamo dela da nije vise u Nz!!
Iskreno, više se ni ne sjećam, zato i pitam...Ali ne zna drkati,jedva ga primi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|