ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bio i ja sad, cura je fakat jebeno zgodna i sexy, barem meni, b2b je bio ok, jebeno klizi, i brzo sam bio gotov, ali da daje komplet bio bi kod nje svaki drugi dan, brutalno joj stoji mala sumica, bas ako na slici 😉
60€ pola sata

Dobra stara Lara, 2016 i 2017 karala se ko stuka, a te usne, gledat kako secu po kurcu to je bio prizor. Ja sam je uhvatio 2017 kad je pocela raditi samo masaze. Kazem ja njoj ali hocu komplet, ona meni pa ja ti to ne radim. I povuci potegni i pristane al za 700 kolacica tadasnjih. Poslije nisam isao jer je to tad bila masna lova. Al da rado je se prisjetim...
meni je kraljica drkala u rukavici, hladna i rogobotizirana, a za karanje super ko je stigao, tijelo je top i u faci je zgodna

Odvratna je, bio sam prije godinu godinu i nešto kod nje, niža plavuša, tijelo ništa posebno, faca srednja do ružna bar meni, ali najveći dojam je ostavila jer je stalno kašljala, ima onaj odvratni čmar koji izgleda kao završetak balona i još prica da je danas ludnica i da otvara 5 kutiju kondoma, ženska je hodajuća spolna bolest i izbjegavajte ju. I netko je prije mene napisao isto, još se nisam ni spremio već je dogovarala drugog, fuj.
Pa to govori vise o vama sto idete takvima 🤣

veca je vjerojatnost kada subotom naveces pokupis neku lokalnu u klubu koja se vjerojatno udarala vise puta bez kondoma i nije redovno testirala, ove sa EGE bar stalno koriste kondom
E moj Slavonac, mala mi je vjerojatnost da uopce zavrsim u takvom klubu. A velika da se ne bi dobro zavrsilo da se sve skupa sazna.

E moj Slavonac, mala mi je vjerojatnost da uopce zavrsim u takvom klubu. A velika da se ne bi dobro zavrsilo da se sve skupa sazna.
kod mene je prije par godina cijelo drustvo njih 10ak dobilo sifilis, jedna drugarica se namjerila na cijelu ekipu i naravno kao kreteni svi udarali bez kondoma, tako da jbg kapa glavu cuva.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh