su27flanker
Member
Pisalo se da je fake. Osim toga, dogovor preko wappa sa domaćima je uvijek fake.Jel bio tko mozda kod ove male?
Nina💘
Zagarantirana zabava u mojem prostoru Javljanje iskljucivo na whatsapp poruke:www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisalo se da je fake. Osim toga, dogovor preko wappa sa domaćima je uvijek fake.Jel bio tko mozda kod ove male?
Nina💘
Zagarantirana zabava u mojem prostoru Javljanje iskljucivo na whatsapp poruke:www.oglasnik.hr
Nek ona odredjuje pravila pa onda i nek plati. Svatko tko plaća ima pravo određivat.
Bio sam neki dan kod nje i isto imam osjecaj da je bila drogirana i djeluje malo depresivno ali osim toga se cini kao oke cura.. Problem je sto nije ta cura sa oglasa/slika i sto sam dogovorio za sat, a kad sam usao unutra kaze da moze samo pola sata.. Akcija je super, cura je otvorena za sve pa tak da probajte ko hoce!Koji si ti retard ili puno filmova gledas? Oteta? Drogirana? Pozovi iz one serije profilere da to istraze Ali od kuda ti pravo JAVNO stavljati podatke ? I ti i drugi poput tebe ? Ti se sakrivas iza nadimka a tude objavljujes privat.informacije !? Ajde sada fino pojasni po istini sta se desilo kad si bio jer ona mi je frendica i znam pa nek forum ovaj usrani isto di dopustaju debilima ovakve stvari isto ima sta citat.
Može kontakt od nje?čvrsta bucka, niš ne visi, manje cice, zgodnog lica i 100% predana svo vrijeme dok si s njom
Javio sam joj se na email...morao sam se prvo ukratko opisati ...a onda mi je napisala..."opušteno uživanje uz kavicu za 80 eura"...
Ja sam bio kod nje više puta i meni je bilo super.
Je li može opis izgleda, posebno dupe i zašto ti je bilo super? Htio bih otići ali zapravo nema informacija o dotičnoj. Hvala..Ja sam bio kod nje više puta i meni je bilo super.
Otiđi slobodno ne budeš požalio sve možeš s njom se dogovoriti osim u guzu to ne radiJe li može opis izgleda, posebno dupe i zašto ti je bilo super? Htio bih otići ali zapravo nema informacija o dotičnoj. Hvala..
I kojem je kvartu?Otiđi slobodno ne budeš požalio sve možeš s njom se dogovoriti osim u guzu to ne radi
pitaj ju,tu je)I kojem je kvartu?
Koji joj je Nickpitaj ju,tu je)
Ide to i za manje to je samo prvi put 1000 kn bar meni bilo. Trenutno je tarifa 100 €. Kao sto si i naveo zenska je fantasticna za one koji vole krupnije.Bio sam ja s njom prošle godine. Ako se dobro sjećam, imala je oko 45 godina, tamnokosa, jače građe, visoka, tamnokosa. Mislim da sam platio 1000 kn - dolazi doma. Bila je vesela, vedra, sve u svemu ok ženska, tko voli jače žene. Ljubila se ali ne da liz. Dobar oral i sex. Ima velike, lijepe sise, mislim da su bile šestice. Nisam je više zvao jer volim vitke žene.
I mene zanimaKoji joj je Nick
Korisnik se registrirao na Oglasnik 8.3.2023.Oglas je predan 3.1.2024. i pregledan 1866 puta!!! (2+2=???)Lijep provod
Nudim malo druženja i opuštanja Djevojka 24 godina ,plavuša 50 kg ,grudi 3 Diskrecija Max. Stop sms!www.oglasnik.hr
Dal tko bio?, neka nova? Ili vec dobro znana??.
Korisnik se registrirao na Oglasnik 8.3.2023.Oglas je predan 3.1.2024. i pregledan 1866 puta!!! (2+2=???)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|