Nisi ništa propustio.I da ,dogovorio Lorubllond,sve kao ok dođi u Branimirovu 5 u 21h,dođem na adresu a ona se više ne javlja,ko voli nek izvoli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ništa propustio.I da ,dogovorio Lorubllond,sve kao ok dođi u Branimirovu 5 u 21h,dođem na adresu a ona se više ne javlja,ko voli nek izvoli
I pare ostale u đepu,1:0 za meneNisi ništa propustio.
U kosarci bi se reklo da si pogodio buzzer beaterI pare ostale u đepu,1:0 za mene
Trebao si se malo strpiti, ja sam je jedanput čekao 15-20min. Izgled i usluga osrednji-no cjenovno je povoljna.I da ,dogovorio Lorubllond,sve kao ok dođi u Branimirovu 5 u 21h,dođem na adresu a ona se više ne javlja,ko voli nek izvoli
TKo je tebe tako razljutio ..Svi skrivaju broj kurvi ko zmija noge,za koji kurac je onda ovaj muški recenzeraj
Neznam što bih ti odgovorio s obzirom da si aktivan na forumu. Stvarno mijenja imena ali u krug 2-3. Ako si aktivan prolistaj malo imaš moju recenziju a i što je najbitnije i novinske članke o podstanarki čiji je pas uništio stan.Da li je netko bio sa ovom?GFE - Plava ljepotica anđeoskog lica Kremenhilda
Ako si niste zapleli jezik čitajući moje ime onda slobodno pokušajte i nazvati moj broj. GFE isključivo kod VAS, Vaš…www.oglasnik.hr
Moraš malo pričekati. Pa ne može se cura javiti ako ima kurac u ustima. Čekaš i u dućanu, banci i na semaforu ako je gužvaI da ,dogovorio Lorubllond,sve kao ok dođi u Branimirovu 5 u 21h,dođem na adresu a ona se više ne javlja,ko voli nek izvoli
tko je nju upoznao ni pakao mu neće teško pasti)Neznam što bih ti odgovorio s obzirom da si aktivan na forumu. Stvarno mijenja imena ali u krug 2-3. Ako si aktivan prolistaj malo imaš moju recenziju a i što je najbitnije i novinske članke o podstanarki čiji je pas uništio stan.
glupa ti je usporedbaMoraš malo pričekati. Pa ne može se cura javiti ako ima kurac u ustima. Čekaš i u dućanu, banci i na semaforu ako je gužva
Zašto je glupa?glupa ti je usporedba
Pa ti cekaj. Zamisli kurvu cekas ispred zgrade ko neki bilde. Sljedece godine ce cijene biti 120e za pola sata zbog ovakvihMoraš malo pričekati. Pa ne može se cura javiti ako ima kurac u ustima. Čekaš i u dućanu, banci i na semaforu ako je gužva
Sigurno se i njoj događa da netko dogovori termin pa joj se ne pojavi.Pa ti cekaj. Zamisli kurvu cekas ispred zgrade ko neki bilde. Sljedece godine ce cijene biti 120e za pola sata zbog ovakvih
Pa kad vide da im ne smeta sto si ceko. Sigurno razmisljaju u glavi ma necu mu ni smetati ako kazem 10 20 eura vise. I tako svakom sljedecem. I kao sto vec rekoh ovo na PO je postalo teski ocaj.moras pisati poruke dogovarati kao da izlazim sa curom jbt. A cijene da ne spominjem. Sa 300kn 30min je otislo na 500.ako to nekome pase nek izvoli.Sigurno se i njoj događa da netko dogovori termin pa joj se ne pojavi.
Prošetaš krug, sjedneš na piće ili u auto pa pričekaš malo. Cijena je druga priča , tu nemam tolerancije da dajem neke veće cifre.
Kada čekaš udri u šali jel može 15 min gratis ili kakav popust pa zna proći.Pa kad vide da im ne smeta sto si ceko. Sigurno razmisljaju u glavi ma necu mu ni smetati ako kazem 10 20 eura vise. I tako svakom sljedecem. I kao sto vec rekoh ovo na PO je postalo teski ocaj.moras pisati poruke dogovarati kao da izlazim sa curom jbt. A cijene da ne spominjem. Sa 300kn 30min je otislo na 500.ako to nekome pase nek izvoli.
Zato jer se doticni dogovorio u tocno vrijeme i to je ispoštovao, a ona kuraba se prebukirala. Sorry stara ako neko poštuje tvoje vrijeme koju BTW skupo placamo onda je minimum da i one poštuju naše, pa da se barem jave porukom i prolongiraju,Zašto je glupa?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|