experiment
Member
095 856 4135,novi broj Vruće Ane iliti Ane Rudeš pa eto da ne ispadne da nitko nikad ne podijeli ničiji broj jer je riba samo njihova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbilja??? Kužio bi ja jebo a nije dao pare.Dokaz? Zar je dokaz lazna izjava? Ajmeeee...vjeruj ti kume moj u taj tvoj dokaz i dalje. Jebo nije a dao je pare - to nije napisano.....pa se zapitaj.
Čiji broj vas još zanima kad vam je teško njuškati a jebali bi095 856 4135,novi broj Vruće Ane iliti Ane Rudeš pa eto da ne ispadne da nitko nikad ne podijeli ničiji broj jer je riba samo njihova
Svi skrivaju broj kurvi ko zmija noge,za koji kurac je onda ovaj muški recenzerajČiji broj vas još zanima kad vam je teško njuškati a jebali bi
Upravo tako... Smrdljivi zamraceni stanovi... I drkam se zovem dodjem na adresu niko se ne javlja.... Ili dodjem do vrata otvara neka pijana baba pa idi ponovo dalje trazi....Odo ja za Austriju kad mi se prijeđe,bolje jednom mjesečno bordel gdje ju samo odvedeš za ruku nego vucaranje po ko zna kakvim stanovima
Ma užas,ima ok cura ali premali broj,frend mi radi u gracu,shedneš u bordel piješ piće,one ti prilaze ako hoćeš sjedne platiš joj piće i plata te cijelo vrijeme prije nego što odeš s njom ili ne kak ti se da,uzmaš drugu,drugi je to svijetUpravo tako... Smrdljivi zamraceni stanovi... I drkam se zovem dodjem na adresu niko se ne javlja.... Ili dodjem do vrata otvara neka pijana baba pa idi ponovo dalje trazi....
Bila kod mene prije otprilike 2 godine. Onda je radila samo out. Zgodna sa slabim cicama ali je onda rella da ce ih dati napraviti. Koliko v idim i napravila ih je. Onda je bila nesto skuplja od ostalih. Odradio sam samo klasiku i bilo je dobro. Godine,oko ili blizu 30. Drzi do higijene i ok je kao osoba. Rekao bih da je prvih par slika njezinih.Ima li neko info o ovoj:
Vrhunsko opuštanje i masaže Mia 26 Moj ili Vaš prostor
Izazovna plava djevojka 25 godina pruža ugodna druženja (MOJ ILI VAŠ PROSTOR) uz strogo zajamčenu diskreciju bez…www.oglasnik.hr
Frende brlog.... Svasta sam vudioDama - samo za gospodu, šmekere i mangupe !
Sexy profesorica 55 god., 175/55/3 - samo za šmekere - najprovokativnija guza sexy profesorice. Mogućnost an. ili…www.oglasnik.hr
Bio tko?
Frende brlog.... Svasta sam vidio ali ovo je ocaj teski. Stan smrdi. Sve razbacano. Okrenuo se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|