Oooo mario drago mi je sto si se javio, sa tobom bi sex ako moze, ti si superImas jos koju frendicu u ovom poslu ili samo nju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooo mario drago mi je sto si se javio, sa tobom bi sex ako moze, ti si superImas jos koju frendicu u ovom poslu ili samo nju?
Samo ti si pobacao 5 kom.ocito si se osjetio prozvanim....Samo si sad sve potvrdio sto je covjek gore pisao da radi za tebe i ne svojom voljom.
Projatno dovidenja
Ja s tobom nebi hvalaOooo mario drago mi je sto si se javio, sa tobom bi sex ako moze, ti si super
Nepotrebno bacat jer decki koji su ok i bilo znaju kako im je bilo, neam potrebu nikog uzdizatZoe daj baci koju recenziju o frendici.
Ehhhh da mene probas samo bi se sexao onda nebi imao vremena za forumIli daj neku recenziju sama o sebi
PPEhhhh da mene probas samo bi se sexao onda nebi imao vremena za forum
I ovo je istinaMiramarska 13d 6 kat vrata desno na vratima piše Benedikt cura mlada čehinja vidi se da je nadrogirani uplakana neka u tom prostoru je bila ona Srbkinja 42 god izgleda kao trandza mislim da se ona i javlja na mob jer ova nerazumije jezik i mislim da je netko protiv njene volje drzi tu okrenuo se i otišao tako da ibjegavat to
Kad cemo probat onda ja i se u privatnoj porukiEhhhh da mene probas samo bi se sexao onda nebi imao vremena za forum
Uzaludno ti je sta pokusavas jer decki su vec pricali samnom na mob i znaju....I ovo je istina
Uzalud lazes i dalje ce se okrerat na vratimaUzaludno ti je sta pokusavas jer decki su vec pricali samnom na mob i znaju....
Zoe je zensko kao i ja majmune ni musko zenska imena ne raspoznajete. Ja sam njena prijateljica a gospon je jebo pa htio novce nazad nakon sto je svrsio. To je vama ok ? Ajd i sad to popljujte
Mislim da je to ona sto ima 4,5 razlicitih oglasa. Laniste. Cak sam i dogovorio susret ali se vise nije javljala kada sam dosao na adresu. Nije me mogla viditi jer sam zvao iz auta. Sve u svemu gubitak vremenaDjevojka 34 za diskretno druženje
Brineta za druzenje 34/173/68/4.Iskljucivo moj prostorwww.oglasnik.hr
bio netko?
Ne kuzim. Jel ima nekih dokaza ili samo jake rijeci? Daj argumentiraj.Uzalud lazes i dalje ce se okrerat na vratima
Ima gore dokaz citajNe kuzim. Jel ima nekih dokaza ili samo jake rijeci? Daj argumentiraj.
Dokaz? Zar je dokaz lazna izjava? Ajmeeee...vjeruj ti kume moj u taj tvoj dokaz i dalje. Jebo nije a dao je pare - to nije napisano.....pa se zapitaj.Ima gore dokaz citaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|