experiment
Member
Ma nitko,samo radim selekcijuTKo je tebe tako razljutio ..
Mala Kiara??..jer se nije odmah javila ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nitko,samo radim selekcijuTKo je tebe tako razljutio ..
Super,baš privlačnoMoraš malo pričekati. Pa ne može se cura javiti ako ima kurac u ustima. Čekaš i u dućanu, banci i na semaforu ako je gužva
Nema to veze sa kiarom,ona je okTKo je tebe tako razljutio ..
Ma nema veze,meni dvije donekle normalne su dovoljne,ovo je bilo zbog drugog otkaznog,jbg dogodi se,nazvao,rekla dođi za 45 min,došao,ne javlja se,ostao tamo,zvao par puta u idućih 1h,ne javlja se,otišao doma,ne do Bog većeg zlaTrebao si se malo strpiti, ja sam je jedanput čekao 15-20min. Izgled i usluga osrednji-no cjenovno je povoljna.
I da,cijena mi nije bitna,ne radim to često tako da 100-150e,nebitnoTrebao si se malo strpiti, ja sam je jedanput čekao 15-20min. Izgled i usluga osrednji-no cjenovno je povoljna.
Kad kreću ove naše poduzetnice radit? Trenutno su samo bonaši/ce
varazdinka, s jednim djetetom? nitko bio s njom? ima tetovaze po tijeluima li tko mail cure iz VZ, oko 30 godina, koja se oglasavala pod trazim sugar daddy?
trazila je oko 200 eura po susretu?
Laniste. Ima valjda 5 profila. Mislim da je netko napisao recenziju,losu. Nist od tih slikaDjevojka 34 za diskretno druženje
Brineta za druzenje 34/173/68/4.Iskljucivo moj prostorwww.oglasnik.hr
Kako nema ništa o ovoj? Malo je bahata na telefon ali slike su mi jebizovne pa bih otišao... Zna li itko išta?
Obično u više od 50% slučajeva ispadne kako kolega veli..Laniste. Ima valjda 5 profila. Mislim da je netko napisao recenziju,losu. Nist od tih slika
Laniste. Ima valjda 5 profila. Mislim da je netko napisao recenziju,losu. Nist od tih slika
Laniste. Ima valjda 5 profila. Mislim da je netko napisao recenziju,losu. Nist od tih slika
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|