Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korisnik se registrirao na Oglasnik 8.3.2023.Oglas je predan 3.1.2024. i pregledan 1866 puta!!! (2+2=???)Lijep provod
Nudim malo druženja i opuštanja Djevojka 24 godina ,plavuša 50 kg ,grudi 3 Diskrecija Max. Stop sms!www.oglasnik.hr
Dal tko bio?, neka nova? Ili vec dobro znana??.
Korisnik se registrirao na Oglasnik 8.3.2023.Oglas je predan 3.1.2024. i pregledan 1866 puta!!! (2+2=???)
Ovo je bio pičvajz
Uz masažu mu ponudila i seks za isti iznos: Nakon 15 minuta dovela je policajce
Muškarac je dogovarao masažu za 110 eura, a 30-godišnjakinja mu je, prema presudi, za isti iznos ponudila i spolni odnos.dnevnik.hr
2+2 je uvijek 4 , sa "pdvom" to vise nije 2+2…(2+2= nitko nije napasao dal je bio... kakva je....).... 2+2 moze bit i 6 sa pdv-om + porez na dobit!....
Otic cu ja iduci tjedan kada dojdem u ZG.
Samo osvrt:Loš ten, Kajzerica ...
kg u odnosu na slike oko +10 do 15
Godina : oko 32 , 33 pa možda i koja više
okret na vratima...
Hvala TikvaneKolege, svaka čast, tak se dela...nadam se da sve prozvane s lošim recenzijama ovo čitaju...
Mnogi dućani s lošom uslugom i robom su zatvoreni.
Sigurno na križanju selska zagorska?Dama - samo za gospodu, šmekere i mangupe !
Sexy profesorica 55 god., 175/55/3 - samo za šmekere - najprovokativnija guza sexy profesorice. Mogućnost an. ili…www.oglasnik.hr
Blagi uzas. Baba 65+ prostor neuredan. 40 pol sata. Bio okrenuo se na vratima
KrenuleKad kreću ove naše poduzetnice radit? Trenutno su samo bonaši/ce
Po svim recenzijama daPlavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Ekipa što kažete na ovo, isplati se otići?
Odvratna je, bio sam prije godinu godinu i nešto kod nje, niža plavuša, tijelo ništa posebno, faca srednja do ružna bar meni, ali najveći dojam je ostavila jer je stalno kašljala, ima onaj odvratni čmar koji izgleda kao završetak balona i još prica da je danas ludnica i da otvara 5 kutiju kondoma, ženska je hodajuća spolna bolest i izbjegavajte ju. I netko je prije mene napisao isto, još se nisam ni spremio već je dogovarala drugog, fuj.Potvrđujem!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|