Vesela mlada djevojka
Vesela mlada djevojka nudi diskretno druženje za galantnu gospodu. Isključivo moj prostor!
Neki info ? Po slikama izgleda super ... pitanje je sad koliko je to realno? tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slike su fejk, skinute si interneta![]()
Vesela mlada djevojka
Vesela mlada djevojka nudi diskretno druženje za galantnu gospodu. Isključivo moj prostor!www.oglasnik.hr
Neki info ? Po slikama izgleda super ... pitanje je sad koliko je to realno? tnx
Izgleda dosta dobro. Brineta 165 cm , lijepo tijelo , prirodne 3-ke . Klasika 400/600. Nije bas tako mlada , negdje rane 30-te , ali dosta mladoliko izgleda![]()
Vesela mlada djevojka
Vesela mlada djevojka nudi diskretno druženje za galantnu gospodu. Isključivo moj prostor!www.oglasnik.hr
Nemrem vjerovat da sam ju opet propustio. Mjesecima je želim posjetit, zovem broj ali je nedostupan i sad se pojavi a ja nisam gledao oglasnik ni zvao. Iz opisa mi izgleda fenomenalno, dobro držeća milfara od 180. Hoću joj lizat ta velika stopala i mjesit te sisurine. Uhhh kog vraga nisam gledao oglasnik...Bio sam sretnik koji je uspio doći kod ove milfare. Očito se poklopilo. Stavila je oglas, a ja nazvao u vrijeme kad je došla u apartman i dogovorio termin. Zena je zgodna, visoka, s obzirom da malo priča ima neku dobru energiju. Možda sam joj se svidio, ne znam, no žena je uživala u seksu i nije gledala na sat. Gladila me po licu, bradi kao maćeha. Pušenje top, jedno od najboljih koje sam dobio. Točno zna sto radi i kako da te napali. Seks je trajao sigurno oko 20 minuta, 4-5 poza + pušenje 5-7 minuta. Na kraju mi ga je malo pušila i zdrkala. Izašao sam ispunjen i sretan. Ne radi često kako kaže, već ima neki stalan posao, pa joj ovo nekad uleti kao zarada.
Čuj stari, zakasnio si. A ne bi ni ja otišao da ljudi nisu pisali dobre recenzije. Poklopilo se očito. Mislim da je nju teško dobiti kad radi povremeno. Treba imati nekad i sreće. Valjda budeš došao do nje..Nemrem vjerovat da sam ju opet propustio. Mjesecima je želim posjetit, zovem broj ali je nedostupan i sad se pojavi a ja nisam gledao oglasnik ni zvao. Iz opisa mi izgleda fenomenalno, dobro držeća milfara od 180. Hoću joj lizat ta velika stopala i mjesit te sisurine. Uhhh kog vraga nisam gledao oglasnik...
Pozdrav...vidim da si spomemuo da si bio kod njeČuj stari, zakasnio si. A ne bi ni ja otišao da ljudi nisu pisali dobre recenzije. Poklopilo se očito. Mislim da je nju teško dobiti kad radi povremeno. Treba imati nekad i sreće. Valjda budeš došao do nje..
Hvala , a kvaliteta usluge?Izgleda dosta dobro. Brineta 165 cm , lijepo tijelo , prirodne 3-ke . Klasika 400/600. Nije bas tako mlada , negdje rane 30-te , ali dosta mladoliko izgleda
Pruža sve sto se podrazumijeva u cijeni. Seks i pušenje. Ne znam sta drugo očekuješ. Ima sexy donje rublje pa se može malo i poigrati sa nogicama u svakom slučaju.Pozdrav...vidim da si spomemuo da si bio kod nje
Pa moze.nesto o usluzi kolilo sta sve pruza i tako
Bio bi zahvalan...a i ja sam htio ic ali zakasnio jbg moram pratit kad stavi oglas odmah gaaaass
Bravo, cjelo vrijeme se pokusavam sjetit. Tnx!Luciferka upisi u trazilicu
Vidio sam da recenzije nisu bas nesto. Jel tko bio zadnje vrijeme, jel se popravila kaj?Cini mi se da sam davno vidio recenzije o njoj, ali se ne mogu sjetiti pod kojim imenom, pa nisam niti uspio nac. pa oni koji su bili da vele kakva je, da li se da lizati, picu i supak, jel radi oral s gumicom ili bez?![]()
Vip. Jaguarica 32.
VIP.(The unique) Ako su ti potrebni trenuci opuštanja,dođi i opusti se uz zgodnu sexy jaguaricu i priušti si…www.oglasnik.hr
Slike su prave i cura ima dobro tijelo. Faca i nije nešto posebno. Možeš sve dogovoriti, ali cijena ide do 800.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/opustajuce-masaze-i-realax-oglas-4572799 Šta je s ovom? jel to nešto novo? Slike izgledaju predobro da bi bilo istinito.
Za pola sata?Slike su prave i cura ima dobro tijelo. Faca i nije nešto posebno. Možeš sve dogovoriti, ali cijena ide do 800.
Da, bio sam prije 3-4 mjeseca. Mislim da sam uzeo samo masažu i oral.Za pola sata?
Ma kakvih 800kn pola sata, napisao sam recenziju o njoj uzela mi je 700kn 1h.Da, bio sam prije 3-4 mjeseca. Mislim da sam uzeo samo masažu i oral.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|