To su glupostiA moras se "sprijateljit" malo sa njima
I bit stalni i tek onda pitat ili ce ti i sama rec kao meni
Ali da ce ti odmah zaboravi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su glupostiA moras se "sprijateljit" malo sa njima
Što ti znači bit stalni? Odlazak jednom tjedno?A moras se "sprijateljit" malo sa njima
Upiši melita 46 ili rastavljena damaGospođa u najboljim godinama 😗😍
Plavuša 46 godina, uredna, kulturna, diskretna njezna i jako njegovana . Moj prostor. Ako se ne javim odma tada mi…www.oglasnik.hr
ne mogu dobit na telefon, ni naći recenzije
Pa ako ima ko kakve detalje,,, hvala
I meni izgleda sexy, ali nemam kontakt.Info?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Izgleda kao fake , a sad prosudi sam.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/trebas-avanturu-oglas-4739599, nemam nista u searchu, cini mi se novo ili ako netko zna nesta?
Jel ima ko kakav info kod ove sto je najljepša u gradu?Jel bio tko kod ove?
Najljepša u gradu ! ! !
Mlada, atraktivna djevojka 24 god., 170/50/3, duge plave kose, vitkog tijela, preplanulog tijela, prelijepog lica,…www.oglasnik.hr
Donna, Lena... pronjuškaj tu na forumu.Jel ima ko kakav info kod ove sto je najljepša u gradu?
Znam da je već netko pitao ali još jednom moram provjeriti i putati ovo nije Nicole plavuša koja je bila prije 4 godine? Tijelom su užasno slične iste diše....Ima li kod Nicole oralni? Kad sam je pitao mi je rekla "NE" i pitao stavi li ga među sise i mogu li po njima svršiti...sve je rekla "NE" pa mi malo glupo onda bilo ići kod nje ak nema ničega od ozbiljne akcije? Se može dirat po pici ako je uopće skrpz gola?
Io sam ja nedavno, pošalješ mail ona ti odgovori relativno brzo sa brojem pa se čujete. 50+ ali se ok drži za svoje godine ljubazno i sve se da dogovoriti 300 klasika pola sata... Oral bez ostalo saInfo?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Hvala, sad se vise ne dvoumimAlla za sada 0 bodova čini mi se prevara
Tel: 064/677-677
|
|
|
|