Jesi bio s Teodorom jel imalo slična slikama?Vruća Ana bon
Teodora dolazi u tvoj prostor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio s Teodorom jel imalo slična slikama?Vruća Ana bon
Teodora dolazi u tvoj prostor
Da top tijelo, dosta rezervirana i hladna i oce te se rijesit. Nez jel moguce više od hj neš. Bio jednom i ne višeJel bio tkoZgodna crnka (23) silikoni! Novi Zg
Body to body masaže u mom, ugodnom i diskretnom prostoru. Vitka, grudi 4, guza prcasta ;)www.oglasnik.hr
Ima sexa ili samo masaža?Da top tijelo, dosta rezervirana i hladna i oce te se rijesit. Nez jel moguce više od hj neš. Bio jednom i ne više
Samo mazas meni nudilaIma sexa ili samo masaža?
Pa tako se forum zove jel bio tko .Sto ste vi naoravili od ovog foruma , majko mila . Ajde nek se pojavi još jedan kreten koji će po 1.000-ti put pitati jel bio tko, a već o tome postoje 100 / Tine stranica.
Ova tema vise nema smisla ka ni Križevci , Krapina , Bjelovar i ostale selendre.
A ko će dat watsup broj, ovdje gotovo svi varamo svoje žene i cure, manjina su samci ovdjeTi kao bivsi moderator mogao bi napraviti neku grupu na whaappu ili telegramu...i tamo lagano pustis samo ove koje znas da nisu debili koji samo pitaju....
Dragi, svi koji se kurvaju i znaju nesto o kurvanju ne koriste privatni broj za to....A ko će dat watsup broj, ovdje gotovo svi varamo svoje žene i cure, manjina su samci ovdje
I Sig-icu pozoves da bude krsna kuma grupeTi kao bivsi moderator mogao bi napraviti neku grupu na whaappu ili telegramu...i tamo lagano pustis samo ove koje znas da nisu debili koji samo pitaju....
Netko je napisao da smrdi i ona i stan.I da mu izgleda kao ciganka.Ja nisam bio pa ne mogu iz vlastitog iskustva,ali se sjecam da sam planirao oci kod nje pa sam naletio na tu recenziju i odustao.Ali ne mogu potvrditi dal' je to istina ili ne sta je netko napisao.Pozdrav, vec duze vrijeme razmisljam o odlasku kod ove dame. Zanima me ako netko ima iskustva s njom. Trazim ovdje po forumu ne mogu nac da je netko pisao vec o njoj.
Pa eto bio bih zahvalan da mi netko kaze par stvari ili posalje ako ovdje ima vec neki razgovor o njoj a da ga nisam nasao. Hvala
Moguće dub. grlo.
44 god. 177 / 75 / 4 nudi ugodno i opušteno druženje u svom prostoru. Na skrivene pozive i SMS - NE odg.www.oglasnik.hr
Ima li cura oglas?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|