Moze linkDa,na sexsms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze linkDa,na sexsms
Da,na sexsms
Mene isto zanima ova Teodora,kako izgleda i ima tko kakvo iskustvoJesi bio s Teodorom jel imalo slična slikama?
Oprosti, gde se nalazi i koja tarifa?Nisam bio jer mi fizički nimalo privlačna. Našli smo se i odustao sam. cca 165170 max i barem 100kg
Viki je uljez u tom popisuJa mislim da ponuda nikad nije bila gore nego sto je sad.Kako su otisle Iris,Nika i Viki sve je ovo bogu za plakat.Jel mozda netko zna hoce li se bar jedna od ove tri vratiti ?
Vidiš po vratu i borama da nema 30Pozdrav narode, evo ponavljam oglas ovdje ako neko nešto zna o njoj da podjeli par riječi. Imam u planu otići kod nje a teško je i dobit. Zanima me dali je uredu žena i koliko naplaćuje pol sata, sat?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...s-i-da-zajedno-isprobamo-krevet-oglas-4819815
Ma vidim ali mi to ne smeta i ja ćelavim pa šta sad, pitam dal' je ok ponašanje i koliko paraVidiš po vratu i borama da nema 30
A kako ti je rekla, imas joj broj ?Rekla mi je da ne radi više,to je sve što je rekla
Još bi bilo bolje pitanje imali što u mojoj zgradi,katu... Pa što vam je ljudi? Kad sam bio mlađi znao sam vozit i po 400 km.za provest noć sa dobrom ženskom.pozz kolege... ima što oko radničke ceste?
Ja mislim na onu mrsavu plavusu kod koje se je sve mogloViki je uljez u tom popisu
Meni se ona nije sviđala, ni u faci ni u čudnim malim sisama, niti ne volim mišiće na ženi, al dobro, većini je pasalaJa mislim na onu mrsavu plavusu kod koje se je sve moglo
Koliko puta mislis ponoviti oglas i pitanje?Pozdrav narode, evo ponavljam oglas ovdje ako neko nešto zna o njoj da podjeli par riječi. Imam u planu otići kod nje a teško je i dobit. Zanima me dali je uredu žena i koliko naplaćuje pol sata, sat?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...s-i-da-zajedno-isprobamo-krevet-oglas-4819815
Koliko puta mislis ponoviti oglas i pitanje?
Imas sigurno najmanje 4-5 detaljnih recenzija o doticnoj...od toga kako izgleda, kako se jebe, u kojoj emisiji na rtl-u je nastupila i koliko promila alkohola ima u sebi...Eh, samo treba uzet malo vremena i procitat forum. Ali lakse je biti dosadan i cekati da ti netko napise frisku recenziju. Jos k tome pitati za cijenu jer tesko je okrenut broj i dobiti odgovor za 5 sekundi...
Otidji pa vidi. Ja sam bio jednom, bilo mi je odlicno. Ima tu ekipe koja kaze da zna bit previse u cugi, ali nije bio moj slucaj. Ugodna, uredna i zabavna, vratit cu se sigurno.2 puta je dovoljno, a pošto si pročitao prvi post trebao bi shvatiti da sam nov i da sam probao tražiti pod tea i pod linkom i ne izbacuje niš, stoga umjesto da si napisao takav odgovor bilo bi ti lakše i brže: upiši to i to u tražilicu i rješena stvar
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|