ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav narode, evo ponavljam oglas ovdje ako neko nešto zna o njoj da podjeli par riječi. Imam u planu otići kod nje a teško je i dobit. Zanima me dali je uredu žena i koliko naplaćuje pol sata, sat?

https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...s-i-da-zajedno-isprobamo-krevet-oglas-4819815
Koliko puta mislis ponoviti oglas i pitanje?
Imas sigurno najmanje 4-5 detaljnih recenzija o doticnoj...od toga kako izgleda, kako se jebe, u kojoj emisiji na rtl-u je nastupila i koliko promila alkohola ima u sebi...Eh, samo treba uzet malo vremena i procitat forum. Ali lakse je biti dosadan i cekati da ti netko napise frisku recenziju. Jos k tome pitati za cijenu jer tesko je okrenut broj i dobiti odgovor za 5 sekundi...

Koliko puta mislis ponoviti oglas i pitanje?
Imas sigurno najmanje 4-5 detaljnih recenzija o doticnoj...od toga kako izgleda, kako se jebe, u kojoj emisiji na rtl-u je nastupila i koliko promila alkohola ima u sebi...Eh, samo treba uzet malo vremena i procitat forum. Ali lakse je biti dosadan i cekati da ti netko napise frisku recenziju. Jos k tome pitati za cijenu jer tesko je okrenut broj i dobiti odgovor za 5 sekundi...

2 puta je dovoljno, a pošto si pročitao prvi post trebao bi shvatiti da sam nov i da sam probao tražiti pod tea i pod linkom i ne izbacuje niš, stoga umjesto da si napisao takav odgovor bilo bi ti lakše i brže: upiši to i to u tražilicu i rješena stvar

2 puta je dovoljno, a pošto si pročitao prvi post trebao bi shvatiti da sam nov i da sam probao tražiti pod tea i pod linkom i ne izbacuje niš, stoga umjesto da si napisao takav odgovor bilo bi ti lakše i brže: upiši to i to u tražilicu i rješena stvar
Otidji pa vidi. Ja sam bio jednom, bilo mi je odlicno. Ima tu ekipe koja kaze da zna bit previse u cugi, ali nije bio moj slucaj. Ugodna, uredna i zabavna, vratit cu se sigurno.

Bilo bi tebi lakse. Nije ni meni tesko ali za par sati ce se pojavit neki novi clan i opet postaviti slicno pitanje, pa drugi, treci, 100-ti.. i onda forum gubi smisao, kao sto ga je i izgubio.

Sve se dogovoris preko wappa , dodjes na lokaciju i onda ti veli da dok se ona sredi i obuće za tebe ti skokni po bon na benzinsku i pošalji joj kao neku vrstu akontacije, i onda te odjebe skroz
To rade jer nitko ne obraća pažnju slegneš ramenima i odeš živčan.
Sva sreća pa je legalizacija na pomolu.
Ima sad nova Hot Dunja ista priča pola sad pola kasnije.
Dok ima papaka bit će love

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh