Ja sam odg čovjeku kad je stavio 2 linka jedan za koji ti pitaš i drugi je bio od te grudi 6 vhunska masaža i za to sam čovjeku napisao da je loše...Kad pukneš oglas u tražilicu,lijepo ti izbaci da je to taj oglas…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam odg čovjeku kad je stavio 2 linka jedan za koji ti pitaš i drugi je bio od te grudi 6 vhunska masaža i za to sam čovjeku napisao da je loše...Kad pukneš oglas u tražilicu,lijepo ti izbaci da je to taj oglas…
Alo Superhiče ohladi malo, kolega je samo spomenuo šta se dogodilo u ZG 1945.,a ti odmah psovke i paljbu i fašiste i ustaše i svašta...smiri se malo kolegaJeben vam mater, zar se ni na forumu o prostitutkama ne može pobjeći od vas ustaških kozojeba, mrtvu li vam mater fašističku jeben
Potpisujem,bio puno puta i sve je samo bolje…Opa evo ga jedan vrli i čestiti agramer, vjerojatno su njegovi u ZG od stoljeća VII (premda sam siguran da su njegovi došli sa crvenim okupatorima 1945.), pa mu smetamo mi dotepenci, koji prljamo i uništavamo NJEGOV grad. To koliko si bolji od nas dotepenaca govori i tvoj navod da si sjeverozapadno od Bregana isključivo obilazio prostitutke a mogao si u tim velegradovima pokupiti i malo kulture, tolerancije i razumijevanja da se velegrad postaje multikulturalnošću a ne samo brojem stanovnika.
Što se tiče Selin (Elena) cura očito ima za tebe previsoke higijenske standarde, jer koliko mi je poznato s njom probleme imaju oni koji se ne žele tuširati prije seksa, kao i oni koji kad dođu u app pokušavaju skinuti cijenu. Selin je zgodna, mlada cura nije ultimativna jebačica ali fer odradi ono što dogovorimo.
Ima oko 30Skroz je dobra u faci, ima oko 30, mršava i higijena dobra
Za koju to kazes?Sorry od ovih ustasa fasista,partizana pogubio sam se....Ima oko 30
Bliže 50-ima.
Ali svejedno meni još uvijek jedna među top uslugama.
Je samo sta si izjebo sve zivo i mrtvo svima. Nema potrebe za timJa sam potpuno miran brte, samo sam "kolegi" ukazao što se stvarno dogodilo 1945. u Zagrebu, istjerani su štakori i blajburčad koji su u par godina pobili 25.000 ZAGREPČANA. Blaženi dan
I nema potrebe niti da se bavi poslom povjesničara jer povjesničar sigurno nije..možda je istoričar,pa ćemo završit debatu i diskusiju.Bar ću ja završit.Je samo sta si izjebo sve zivo i mrtvo svima. Nema potrebe za tim
Lea , cura koja ti dolazi cca svaki dva tjedna u zg. lijepa u licu, vitka, mrsava cca 165, 50 kg, sise 2 rekao biPreporuke za mladu curu lijepog lica bilo di na podrucju zagreba?
A koja je to prava strana povjesti?Nisam svima, samo kmečavoj blajburčadi, to je u redu. Djecu treba odgajati da budu na pravoj strani povijesti, makar i preko foruma o prostituciji.
Kako se oglasava? Bio osobno?Lea , cura koja ti dolazi cca svaki dva tjedna u zg. lijepa u licu, vitka, mrsava cca 165, 50 kg, sise 2 rekao bi
+385 95 5767 209. Ako je sve po planu trebala bi biti obaj tjedan u zg . 80 Eur
Pokazuješ svoju kulturu i prihvaćanje različitih ljudi. Znači jedan si od onih. A to što spominješ rodbinu govori o tebi i onima kojima pripadaš. Odakle ti sada Hdz? Boli li te nešto? Što ti je? Superhiče, petu riječ u svom odgovoru povuci, jer sam se ja obratio samo tebi"istoričar" ti je možda keva, ako glasaš za HDZ. Evo, i ja ću završit
Samo povuci petu riječ, pokaži svoju veličinu i pravu stranu, hajde...pusti poljupce i osmijeh...hajde čekam, nemoj me tjerat da te molim da povučeš petu riječPokazuješ svoju kulturu i prihvaćanje različitih ljudi. Znači jedan si od onih. A to što spominješ rodbinu govori o tebi i onima kojima pripadaš. Odakle ti sada Hdz? Boli li te nešto? Što ti je? Superhiče, petu riječ u svom odgovoru povuci, jer sam se ja obratio samo tebi
Da, Bosanka... Ako je 80 eura pola sata, previšeKako se oglasava? Bio osobno?
Bosanka ona? N.zgb obicno
Ne u poslu..,ja ju nisam prije skuzio,ok cura mlada vitka lijepe grudi..nije sa nasih prostora,pristojna..lice “prosjek”kako kome plavusa(nije prirodna) rekao bih…meni bilo ok,ali kazu kolege da lazem,pa vise ne iznosim svoje dojmove za nju,jos je ovaj tj.tu pa na neko vrijeme nece biti…malo previse drka po mobu jedino za vrijeme akcijeBio tko kod ove?Diskretno druženje u mom stanu
Plava kosa, 25 godina, 167 visoka, 58kg, nudim ugodno i diskretno druženje 0924263859 samo pozivi.www.oglasnik.hr
Kaže 60 e
Utrine
Jel to neka nova?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|