Onda uživajJa volim debele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda uživajJa volim debele
Kaj si pio za klamidijuJesu 100% Ja sam taj sretnik. Naravno, možda se već izliječila, kao i ja. Premda sumnjam da je uopće znala da ima Chlamidyju, kod žena to može trajat godinama bez ikakvih simptoma. A s obzirom kakav joj je promet lako moguće da dođe do reinfekcije.
Sumamed(Azitromicin)Kaj si pio za klamidiju
To mogu nabavitSumamed(Azitromicin)
Meni su prije nekoliko godina dali Sumamed; 2 tablete danas i 1 sutra, čini mi se-nešto kao udarna doza... bio kod privatnika, lijek je koštao oko 30knTo mogu nabavit
Kolko komada si popio
Sumamed se pije 3 dana al djeluje još najmanje u tijelu jako 5-8 dana.To mogu nabavit
Kolko komada si popio
13 dana od kad popijes zadnjuSumamed se pije 3 dana al djeluje još najmanje u tijelu jako 5-8 dana.
Ima je podosta. Imas za sto uhvatiti. Sve tvrdo.Slatko lice. Neki kazu da je narkomanka. Onda sam ja vampir. 70\110https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-maserka-nudi-vam-uzivanje-oglas-5152728
Zna li se ista? Jel bio neko kod nje? Ne mogu ju dobit nikako
Ninci ti je žena od 45-50, onak šlank, maserka nije nešto specijalno, izraubana faca, slike nisu ni približno njoj skupa za ono kako izgleda i kaj nudi.Pozdrav momci
Daj molim vas dolazim na dva dana u zg iz mrtvog splita..
Pa ako vam nije problem da mi recete nesto o ovima curama sa osobnih kontakata sta sam sebi spremia i svidaju mi se bar po slikama..
Pa ako je neko bio i iskustva jesu li to one na slikama cisto da znam zvat i otic se zabavit kod 2/3 cure od ovih svih ponudenih...
Hvala na info
Imena nadimci sta vec su im:
Helenazg88
Anastassiaa
Ninci
Selin 23
MilenaLeaaa
Valentina2003
Zara23
Silvia milf
Da to je ona Ena što je radila u kući u stenjevcu pa u stanu u spanskom.Koliko naplačuje?
Ide sve?Ima je podosta. Imas za sto uhvatiti. Sve tvrdo.Slatko lice. Neki kazu da je narkomanka. Onda sam ja vampir. 70\110
Kj fali silikoni vrhunski…i cura također…,I debela je. I očajne fejk sise.
Nisam trazio preko klasike.Ide sve?
BoomerPozdrav momci
Daj molim vas dolazim na dva dana u zg iz mrtvog splita..
Pa ako vam nije problem da mi recete nesto o ovima curama sa osobnih kontakata sta sam sebi spremia i svidaju mi se bar po slikama..
Pa ako je neko bio i iskustva jesu li to one na slikama cisto da znam zvat i otic se zabavit kod 2/3 cure od ovih svih ponudenih...
Hvala na info
Imena nadimci sta vec su im:
Helenazg88
Anastassiaa
Ninci
Selin 23
MilenaLeaaa
Valentina2003
Zara23
Silvia milf
Tel: 064/677-677
|