Nijehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vrhunsko-opustanje-mia-25-oglas-5156530 jos jedna od bonasica ili ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vrhunsko-opustanje-mia-25-oglas-5156530 jos jedna od bonasica ili ...
Sto je jasno! Postavi njene slike i ove sa Plavog i malo tko ce naci razliku. Pogotovo sada kada je ugradila silikone. Za trecu sliku sam gotovo siguran da je njena. Ako i nije,razlika je 2%. Cak ne znam u ciju korist.Jasno al nek je priblizno tome
Da ga jebes,stavi npr.prvu sliku i njenu sliku pa pogodi koja je cija. Ne seri,ako nisi bio s njom. Moguce da takva slika kruzi internetom ali to ne mjenja na stvari. Izmedu njene guzice(ako nije njena) i ove na slici nema bas nikakve razlikeIma lažne slike, za početak
Ne vidim razliku u guzici. Nisi odgovorio da li si bio sa MiomJel ti stvarno ne vidiš razliku slika skinutih sa weba?
Pazite na taj Sisak. Ja sam imao sreće više nego pameti.nadrogirali su me da sam se jedva do Zagreba dovukao. A sreća je bila u tome da sam trebao cigarete. Lik se nakon toga cijelo vrijeme iza mene vozio. Valjda da vidi hoću li se negdje spickati.... tako da oprez za Sisak i staru kuću. Iz mog iskustva....Ta iz siska kaze 200€ i napisao mi je adresu, znaci kuca i raspadu hhahahah
Nabijem te na k...c gospodskiTo "ne seri" zadrži za mater doma, cobane. Umjesto da se zahvališ gospodinu koji te educira, ti radiš jedino što znaš, a to je roktati. Za početak si mogao vidjeti da oglas za "Miu" stavlja "Sanja"
Javim joj se za vikend pa vidim.Ja sam bio kod ove godpoda 50.starija zena blize 60 velke sise ...al njezna ..jebess kak zelis ..ne pozuruje al moras bit njezan
Ne radi vikendom, samo do petka zvao i tako mi rekla.Javim joj se za vikend pa vidim.
Jel puno priča ili se odmah baca na akciju?
Kakva je u licu? Pale me starije sisate, no nekad je faca presudna.
Ja mislim da je to ona Ema stenjevec. Slike mi liće jako na nju ili na oglas sa tim slikama...Atraktivna plavuša !
Atraktivna Lena 25 god., 170/52/3, pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom ambijentuwww.oglasnik.hr
Tražilica samo daje onu babu sa istim imenom oglasa.
Slike su mi poznate.
Jel ima ko iskustva ili pod kojim imenom da tražim recenzije ako ima?
Atraktivna plavuša !
Atraktivna Lena 25 god., 170/52/3, pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom ambijentuwww.oglasnik.hr
Tražilica samo daje onu babu sa istim imenom oglasa.
Slike su mi poznate.
Jel ima ko iskustva ili pod kojim imenom da tražim recenzije ako ima?
Nista ekstra nije ta bolje zaobidji tu!!!Ja sam bio prije cca 1 godinu!!!!!Malo joj zubi fali kak sam vidio,a i kad ju jebes stenje kao da imam kurac od 30 cm,a ne od 17!!!!Tak da nis od togaJavim joj se za vikend pa vidim.
Jel puno priča ili se odmah baca na akciju?
Kakva je u licu? Pale me starije sisate, no nekad je faca presudna.
Koliko naplačuje?Lena ! ! !
Atraktivna, mlada, nježna i prelijepa maserka 24 god., 170/52/3, pruža opuštajuće masaže i nezaboravne trenutke u svom…www.oglasnik.hr
Stari oglas i dupla recenzija u jednom postu:
ZAGREB - Iskustva & recenzije
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lena-oglas-4712991 0977412601 -mislim da je ova mala koja je bila u Spanskom ,tamo na kraju prema zapadu ,stan ok ,ako nije ispravite me -cura oko 27 do 30 godina -sitna ,duga kosa ,male sise ,tijelo utegnuto ,zgodna -pusenje ok ,moglo bi i bolje -akcija...forum.ljubavni-oglasnik.net
I debela je. I očajne fejk sise.Ako si čist i uredan onda Tina. Trenutno nema oglasa. Nađi pod Tina trešnjevka ili Tina siget. Ljubi se (barem samnom), oral bez, anal i svršavanje u usta. Ako si pristojan onda je sve easy and cool.
Cijene tu negdje 400/800. I još dobro izgleda (prema drugim gaborima koji se tu hvale). Korektna cura. Idem već dosta dugo i odlazim s osmijehom na licu.
Nadaj se da se izliječila od Chlamidyje koju mi je podarila prije par mjeseci. Ja je nisam htio karat, samo duboko grlo. I popušio sam.Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Evo bio jučer bio kod Silvije.
Sat vremena 100 Eurića.
Prostor uredan tuš prije i poslije akcije.
Dobar milf, dočekala me u nekom crnom kompletiću, moram reći da je jebozovna totalno.
Sok, bajadera malo popričali i akcija.
Nije bilo nikakvog preseravanja.
Lizanje guzice, pušenje i face fuck min pola sata. Nakon toga misionarka i dogy.
Malo lupanja po guzici.
Isključila je telefon nije gledala na sat
Prostor kod Vivas bara Kruge.
Jesu 100% Ja sam taj sretnik. Naravno, možda se već izliječila, kao i ja. Premda sumnjam da je uopće znala da ima Chlamidyju, kod žena to može trajat godinama bez ikakvih simptoma. A s obzirom kakav joj je promet lako moguće da dođe do reinfekcije.Provjereno x puta…samo nezznam jesu li istiniti navodi sa klamidijom od kraja pr.god
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|