Dariosused
Active member
Kaj im se pravdaš, steraj ih u kurac, ko ti vjeruje, vjeruje ti, ko ne, boli te tuki..Istina ja sam dojurio cim se oglasila,i fakat bilo ok,izgleda sad valda odustala,nemam pojma..kj bi ti rekao..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj im se pravdaš, steraj ih u kurac, ko ti vjeruje, vjeruje ti, ko ne, boli te tuki..Istina ja sam dojurio cim se oglasila,i fakat bilo ok,izgleda sad valda odustala,nemam pojma..kj bi ti rekao..
Ajde prestani srat više , doslovno prestani srat . Bio sam kod male prije vas svih Svi govore istinu , ti sereš , mala navlači gumicu na mlohavu čunu .Istina ja sam dojurio cim se oglasila,i fakat bilo ok,izgleda sad valda odustala,nemam pojma..kj bi ti rekao..
Fakat…nema smisla to vise za svoje pare da me blateKaj im se pravdaš, steraj ih u kurac, ko ti vjeruje, vjeruje ti, ko ne, boli te tuki..
Imaš agenciju za zaštitu potrošača , žali se tamo . I prestani spamat po svim temama .Fakat…nema smisla to vise za svoje pare da me blate
Čim je stavila sliku lica ne sluti na dobro.To za cijeli mjesec tarifa?
P možda i je u 9 mj trudnoće nikad ne znaš
Bio neki dan kod doticne.(Kod Pointa)
Zena je komunikativna,medutim meni se ne svida bas.
Mala je, a trbusinu ima kao da je u 9mj. Trudnoce.Faca nije isto bog zna sta.
Tko voli nek izvoli.
Pusenje dobro.
Picka je bila dosta suha.
krenemo u akciju a ona ne stavlja kondom,rasiri noge i legne.
Cekam i onda skuzi sta cekam i pravi se glupa "ahaa, ti cekas kondom"
Ja reko da.
I onda mi daje kondom i pitam ja nju jel radi i bdz gumice...Kaze da da ali sa starijima samo...Reko ok.. Stavim gumicu,odradim svoje na brzinu i tjt...
Svrsavanje je "gdje god hoces"
Steta je 55 europskih...
Generalno,ispraznio se jesam a ponovio ne bih
Da i meni isto reklaako te pali ovo.....izvoli
Ja sam trenutno u jankomiru u bolnici zbog depresije pa bi me trebao pokupiti
okZnam ja od više njih, al nedam jer sam škrti sebični gad, kao i 99 % ovdje gnjuseva, a drugi razlog je jer su mi trebale i godine i mjeseci doći do takvih. Jedino s nekim nogu napravit razmjenu, ista roba za istu robu, kurve koje svi jebu, sve manje me zanimaju i privlače
Na jednoj slici ima tetovažu, na drugoj nema
Ćudilo bi me da se može dijetiti:Na jednoj slici ima tetovažu, na drugoj nema
Savjet: prolistajte malo Booksusi. Puno cura kradu tamo slike.Na jednoj slici ima tetovažu, na drugoj nema
E sad si im baš dao ideju ove kaj čitaju forumSavjet: prolistajte malo Booksusi. Puno cura kradu tamo slike.
Ili ladies.de isto
Ćudilo bi me da se može dijetiti:
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|