Dođi kod Suzy i mazi je po guzi plavuša 34
ŽELIŠ HEPY END NA RAZNIM MIJESTIMA?Diskrecija 100%, higijena 100% želiš nešto otkačeno i NOVO onda sam ja ona za tebe.…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debela je i pijana svaki put, ne ici.Netko posjetio damu, kaze 50/100 novihDođi kod Suzy i mazi je po guzi plavuša 34
ŽELIŠ HEPY END NA RAZNIM MIJESTIMA?Diskrecija 100%, higijena 100% želiš nešto otkačeno i NOVO onda sam ja ona za tebe.…www.oglasnik.hr
Slike nisu njene na slikama je kurava iz Bugarske!?Jel bio tko sa ovom prvom curom
Poslao joj poruku na app 110E sat sve osim anala mi rekla
Bojim se otici posto dogovara preko whatsappa da nije prevara
Pitao je dali trazi kakvu uplatu u naprijed rekla da ne
Ako je tko bio neka napise iskustvo s njom.Hvala.
Ja sam se prosle godine, dog kad sam dosao na adresu nije se vise javljala.Netko posjetio damu, kaze 50/100 novihDođi kod Suzy i mazi je po guzi plavuša 34
ŽELIŠ HEPY END NA RAZNIM MIJESTIMA?Diskrecija 100%, higijena 100% želiš nešto otkačeno i NOVO onda sam ja ona za tebe.…www.oglasnik.hr
Fala za info...zma li netko ima neka dobra u blizi Glavnog kolodvoraDebela je i pijana svaki put, ne ici.
Moze jos neki info? Lokacija, cifra? Hvala tiSlike njene,faca ok, bolja od tijela jer je premršava, ja ostao jer je duplo skoro duplo mlađa od mene, godine je vade... Lipo mi se zahvalila krasnom akcijom, tuš i ne gleda na sat... Hoću li ponovit? Ponavljam samo sa raketama ali i ovdje ću razmislit radi dosta pluseva. Da ima bar 5-6 kg i veće sise bih, a ovako nezz
ElenaFala za info...zma li netko ima neka dobra u blizi Glavnog kolodvora
Hvala, ali ne javlja se...
Znaci nesto kao viki nekad!Nije prevara ili bon. Jako simpatična i pozitivna, ali mršavica pa odluči sam.
Imaš recenziju na Brazilke, Latine, Ukrajinke temi. To ti je tzv. "Bugatti" s EGE-a.❤️🔥 WhatsApp ❤️🔥
NE GOVORIM HRVATSKI NE ŠALJEM FOTOGRAFIJE NI VIDEO Mlada Afrikanka spremna ostvariti sve vaše snove Meka koža, vilinske…www.oglasnik.hr
Volio bih probati crnkinja, pa me zanima jel bio tko kod ove?
Ma nije to bugattiImaš recenziju na Brazilke, Latine, Ukrajinke temi. To ti je tzv. "Bugatti" s EGE-a.
Nece pozalit,pogotovo masazuSkupi jos 10 i odi kod Dee na masazu i pusenje
Opuštajuća i sportska masaža
Relax ili jača masaža, Sa mnom ti nije gnjavaža. Prvo poruku pošalji Ak ne odgovorim onda zovi. Budi uporan jer uz…www.oglasnik.hr
Kolko 30min, 1h i za puni tretmanNece pozalit,pogotovo masazu
Pa ako je ona na slici onda je to jedino realno...Kako da ne, za 150€ ju mozes jebat 30 dana u mjesecu, svaki puta po 3h.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|