doug_heffernan
Well-known member
Ali priznaj da ima ukusnu guzicu! Jaakoo sexy...!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali priznaj da ima ukusnu guzicu! Jaakoo sexy...!
Trpao bih joj sve u 16-estAli priznaj da ima ukusnu guzicu! Jaakoo sexy...!
Jel bio tko sa ovom prvom curom
Nije prevara ili bon. Jako simpatična i pozitivna, ali mršavica pa odluči sam.Jel bio tko sa ovom prvom curom
Poslao joj poruku na app 110E sat sve osim anala mi rekla
Bojim se otici posto dogovara preko whatsappa da nije prevara
Pitao je dali trazi kakvu uplatu u naprijed rekla da ne
Ako je tko bio neka napise iskustvo s njom.Hvala.
Lice? akcija? thanx!Nije prevara ili bon. Jako simpatična i pozitivna, ali mršavica pa odluči sam.
Njene slike?Nije prevara ili bon. Jako simpatična i pozitivna, ali mršavica pa odluči sam.
Slike njene,faca ok, bolja od tijela jer je premršava, ja ostao jer je duplo skoro duplo mlađa od mene, godine je vade... Lipo mi se zahvalila krasnom akcijom, tuš i ne gleda na sat... Hoću li ponovit? Ponavljam samo sa raketama ali i ovdje ću razmislit radi dosta pluseva. Da ima bar 5-6 kg i veće sise bih, a ovako nezzNjene slike?
Ok, hvala na odgovoru, nadam se da će ti i ostali vjerovat kao ja, pošto si novi član...Slike njene,faca ok, bolja od tijela jer je premršava, ja ostao jer je duplo skoro duplo mlađa od mene, godine je vade... Lipo mi se zahvalila krasnom akcijom, tuš i ne gleda na sat... Hoću li ponovit? Ponavljam samo sa raketama ali i ovdje ću razmislit radi dosta pluseva. Da ima bar 5-6 kg i veće sise bih, a ovako nezz
Novi sam član ima mjesec dana i pokušavan bit objektivan, ali vas dugo pratin pa sam se odlučija i ja aktivirat... Iskustvo na ovom polju ni je duuugoooo. Ako odeš piši jesam li precizno pisao. PozzOk, hvala na odgovoru, nadam se da će ti i ostali vjerovat kao ja, pošto si novi član...
Želio sam napisati da mi je iskustvo dugo, a falija sam pa napisa ni dugo.... Dugo je, jako dugoOk, hvala na odgovoru, nadam se da će ti i ostali vjerovat kao ja, pošto si novi član...
Da bio sam , Milfica , nižeg rasta i skladnog tijela. Ne znam sad cijenu , ali bila je oko 600 kn za komplet.Masaže
Radim masaže s raznim završetcima u čistom i urednom prostoru. Diskrecija zajamčena.www.oglasnik.hr
Bio netko? Lokacija laniste
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|