Top Brineta sa Slike!
Brineta sa slike, zanosnih oblina pruža opuštajuće masaže ugodnoj gospodi u svom urednom prostoru. Od mene odlazite s…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kuda je ?Ne u poslu..,ja ju nisam prije skuzio,ok cura mlada vitka lijepe grudi..nije sa nasih prostora,pristojna..lice “prosjek”kako kome plavusa(nije prirodna) rekao bih…meni bilo ok,ali kazu kolege da lazem,pa vise ne iznosim svoje dojmove za nju,jos je ovaj tj.tu pa na neko vrijeme nece biti…malo previse drka po mobu jedino za vrijeme akcije
Akcija ok…prosjek opet eto…
Kako puši?Od kuda je ?
nebih javnoOd kuda je ?
Oral ok,dosta kratko,a kak joj sjednes valda i higijena i sve,i kak dogovoriš…Kako puši?
Može bez kondoma?
Svrsavanje?
Puši bez kondoma?Oral ok,dosta kratko,a kak joj sjednes valda i higijena i sve,i kak dogovoriš…
Nisam ciljao u usta…nije mi za to zenskaOral ok,dosta kratko,a kak joj sjednes valda i higijena i sve,i kak dogovoriš…
PratimNeko bio?Fetish girl 🖤
Imaš li neku ne ispunjenu želju ili fantaziju, nazovi me da se dogovorimo za nezaboravnu seansu. Privatni prostor…www.oglasnik.hr
Pozdrav,Pratim
Hvala na upozorenjuako te pali ovo.....izvoli
Ja sam trenutno u jankomiru u bolnici zbog depresije pa bi me trebao pokupiti
To za cijeli mjesec tarifa?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel zna netko o ovoj nešto?
Kako da ne, za 150€ ju mozes jebat 30 dana u mjesecu, svaki puta po 3h.To za cijeli mjesec tarifa?
Tijelo ok vitka, izvedba 0 nema nista sjedne na krevet i uzme kondom odmah, nema na šaljiva ja,Ne u poslu..,ja ju nisam prije skuzio,ok cura mlada vitka lijepe grudi..nije sa nasih prostora,pristojna..lice “prosjek”kako kome plavusa(nije prirodna) rekao bih…meni bilo ok,ali kazu kolege da lazem,pa vise ne iznosim svoje dojmove za nju,jos je ovaj tj.tu pa na neko vrijeme nece biti…malo previse drka po mobu jedino za vrijeme akcije
Vitka tijelo ok, faca taj taj, izvedba 0, nema nicega napaljivanja, ljubljebnja, sve sa, ne da dirat kosu, sjedne na krevet i odmah uzme kondom da ga navuce...odustao nisam robot... volio bit te pitat cime te napalila?Ne u poslu..,ja ju nisam prije skuzio,ok cura mlada vitka lijepe grudi..nije sa nasih prostora,pristojna..lice “prosjek”kako kome plavusa(nije prirodna) rekao bih…meni bilo ok,ali kazu kolege da lazem,pa vise ne iznosim svoje dojmove za nju,jos je ovaj tj.tu pa na neko vrijeme nece biti…malo previse drka po mobu jedino za vrijeme akcije
Istina ja sam dojurio cim se oglasila,i fakat bilo ok,izgleda sad valda odustala,nemam pojma..kj bi ti rekao..Tijelo ok vitka, izvedba 0 nema nista sjedne na krevet i uzme kondom odmah, nema na šaljiva ja,
Vitka tijelo ok, faca taj taj, izvedba 0, nema nicega napaljivanja, ljubljebnja, sve sa, ne da dirat kosu, sjedne na krevet i odmah uzme kondom da ga navuce...odustao nisam robot... volio bit te pitat cime te napalila?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|